Την άποψη ότι η Βέροια έχει τη δυνατότητα να διασπάσει την άμυνα του Άρη και να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Στέφαν Στόικα.

Ωστόσο, ο τεχνικός της «Βασίλισσας του βορρά» επέστησε την προσοχή των παικτών του την επιθετική γραμμή των αντιπάλων τους.

Όσον αφορά την προετοιμασία, ο Στόικα δήλωσε πως μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς μπορεί η ομάδα να αλλάξει επίπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά τη Συνέντευξη Τύπου

Για τη Βέροια

«Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στην πόλη που έχω πολλούς φίλους και γνωστούς. Η ομάδα μας έχει δυσκολίες και δεν μπόρεσε ακόμα να βρει το δρόμο της, ωστόσο έχουμε καλούς παίκτες και θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Έχουμε τις δυνατότητες. Είμαι περήφανος που επιστρέφω με ένα μεγάλο ματς και απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης. Και η Βέροια είναι ιστορική ομάδα και πιστεύω ότι θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα

«Είχαμε δύο εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας. Υπήρξαν κάποια μικρά προβληματάκια και χθες δώσαμε λίγη ξεκούραση στους παίκτες. Το τελευταίο μήνα οι ρυθμοί ήταν πολύ χαλαροί και έπρεπε να αλλάξουν λίγο τα πράγματα. Αν δεν δουλεύεις δεν μπορείς να πας σε άλλο επίπεδο. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Μπάρμπας και ίσως να μην ρισκάρουμε την συμμετοχή του».

Για τον Άρη

«Είδα τον Άρη με πολλά ματς. Παίζει 4-2-3-1 έχοντας δυνατούς και γρήγορους παίκτες. Έχουμε τη δυνατότητα να σπάσουμε την άμυνα του Άρη αλλά θα πρέπει να προσέξουμε την τετράδα μπροστά».

Πηγή: sport-fm.gr