Την ευκαιρία να ανέβει στην 5η θέση, έστω με ματς περισσότερο, έχασε ο ΟΦΗ μετά το 0-0 με την ΑΕΛ.

Από τα πρώτα λεπτά το ματς είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να απειλούν στο πρώτο 10λεπτο με τους Ουάρντα (ΑΕΛ) και Βαζ (ΟΦΗ). Μετά το 15λεπτο, όμως, οι Κρητικοί ήταν αυτοί που πήραν τον έλεγχο, με τους Θεσσαλούς να χάνουν νωρίς με τραυματισμό τον Μασούρα, τον οποίο αντικατέστησε ο Μπούστος. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον ΟΦΗ να πατάει καλύτερα και να φτιάχνει τις προϋποθέσεις για γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια χωρίς γκολ.

Αυτό, τελικά, δε θα ερχόταν ούτε στο β’ 45λεπτο, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες. Όπως, για παράδειγμα, αυτή του 63ου λεπτού για την ΑΕΛ με τον Νούνιτς να αστοχεί από κοντά, ή όπως αυτή του 73ου για τον ΟΦΗ με τον Φιγκεϊρέδο να μη βρίσκει στόχο από πολύ καλή θέση. Έτσι, το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και άφησε ικανοποιημένους μόνο τους Θεσσαλούς, αφού οι Κρητικοί έχασαν την ευκαιρία να πατήσουν καλά στην 6άδα.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Κοροβέσης, Νέιρα, Μεγιάδο, Βαζ (70′ Ναμπί), Τσιλιανίδης, Σεμέδο (86′ Φερέιρα) (90′ Μάνος), Φιγκεϊρέδο.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπέρτος, Μόρας, Μούζεκ, Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας (24′ Μπούστος), Σεσέροβιτς, Ουάρντα (88′ Βινίσιους), Παπάζογλου (52′ Νούνιτς).