Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης τοποθετήθηκε για τη συνάντηση της Τετάρτης με τους τέσσερις μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είχε προαναγγελθεί εδώ και καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να γίνει πράξη. Οι ηγέτες των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, Βαγγέλης Μαρινάκης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Μελισσανίδης (ΑΕΚ), Γιάννης Αλαφούζος (Παναθηναϊκός) και Ιβάν Σαββίδης (ΠΑΟΚ), όπως και ο Μηνάς Λυσσάνδρου ως πρόεδρος της Super League, θα συναντηθούν με εκπροσώπους των FIFA και UEFA για να συζητήσουν για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μια συνάντηση που θα πρέπει να δώσει προτάσεις για λύσεις των προβλημάτων που επικρατούν, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να στέλνει το δικό του μήνυμα.

«Η συνάντηση της προσεχούς Τετάρτης αφορά στο παρόν και στο μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να συζητήσουν ενώπιοι ενωπίοις, να αναζητήσουν και να προσδιορίσουν κοινό τόπο, σε δεδομένα υπαρκτά ζητήματα, προς όφελος του αθλήματος, με στόχο την πρόοδο», ανέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού.