Η Μίλαν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μάριο Μπαλοτέλι για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές μετά το «πέσιμο» του Ιταλού επιθετικού στον διαιτητή του αγώνα με την Νάπολι.

Γι’ αυτό το λόγο ο προπονητής του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε πως πρέπει επιτέλους να ωριμάσει, να σταματήσει να ασχολείται με τις διαιτητικές αποφάσεις και να μην έχει παρόμοιες συμπεριφορές, καθώς αποτελεί πρότυπο για πολλούς ανθρώπους.

«Ο Μάριο έκανε ένα λάθος, τιμωρώντας την ομάδα και τους οπαδούς. Πρέπει να το αλλάξει αυτό. Θα πρέπει και ο ίδιος να βοηθήσει τους διαιτητές να τον προστατεύσουν, αφού αν ένας άλλος παίκτης είχε υποστεί τα φάουλ που του έκαναν την Κυριακή, τότε θα σφύριζαν. Η συμπεριφορά του, όμως, δεν βοηθάει. Ο Μάριο είναι 23 χρόνων, δεν είναι πια παιδί και για να είσαι πρωταθλητής πρέπει να έχεις σωστή συμπεριφορά διότι είσαι παράδειγμα για όλους εκείνους που σε κοιτάζουν. Ελπίζω γι’ αυτόν να επωφεληθεί απ’ ότι έγινε και να συνειδητοποιήσει ότι έβαλε την ομάδα και τον σύλλογο σε δυσκολίες. Οι παίκτες πρέπει να ασχολούνται με τον αγώνα κι όχι με τις αποφάσεις των διαιτητών. Υπάρχουν κανόνες. Ο Μπαλοτέλι έκανε λάθος και πρέπει να ωριμάσει. Είναι παίκτης παγκοσμίου επίπεδου και διεθνής με την Ιταλία. Μέχρι την Κυριακή η συμπεριφορά του ήταν εξαιρετική, ελπίζω να ‘μαθε από την τιμωρία του», ήταν σχετικά τα λόγια του τεχνικού των «ροσονέρι».

Πηγή: sport-fm.gr