Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε σε σουηδικό site για το πως νιώθει απέναντι στον Ολυμπιακό, τη σχέση του με τον Ζαχίντ και φυσικά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ μιλώντας στην ιστοσελίδα SvenskaFans.com τόνισε πως «είμαι πολύ καιρό και δεν είμαι ένας απλός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αλλά ένας οπαδός του. Ο σύλλογος σημαίνει πολλά για μένα και μου έχει προσφέρει πολλά. Το να φορέσω το περιβραχιόνιο του είναι σπουδαίο. Είναι τιμή και δεν έχουν πολλοί άνθρωποι αυτήν την δυνατότητα».

Για τη νίκη με τον Παναθηναϊκό ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είπε: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Ωστόσο, δεν είχε την ίδια αίσθηση επειδή έλειπε ο κόσμος μας. Συνήθως, σε τέτοια παιχνίδια δημιουργεί… θόρυβο και όμορφη ατμόσφαιρα. Το πιο σημαντικό ήταν ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς, παρότι δεν παίξαμε το καλύτερο παιχνίδι μας.

Σε άλλα ματς είχαμε καλύτερη απόδοση, αλλά δεν παίρναμε τη νίκη. Οπότε, έχει μεγάλη σημασία που νικήσαμε και δεν χάσαμε βαθμούς. Είναι διαφορετικό όταν δεν έχουμε κόσμο. Το γήπεδο μας γεμίζει σε αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε μία… καυτή έδρα. Δεν είναι το ίδιο χωρίς τον κόσμο μας. Επίσης ο ΠΑΟΚ έχασε οπότε ήταν σπουδαίο που νικήσαμε». Για τον Ζαχίντ και την σχέση τους σχολίασε ότι «ο Ζαχίντ είναι καλός φίλος μου. Μιλήσαμε λίγο πριν το παιχνίδι, αλλά μετά το ματς δεν είχε την καλύτερη διάθεση λόγω της ήττας, οπότε δεν τον πρόλαβα. Θα τα πούμε άλλη στιγμή».

πηγή: gazzetta.gr