Ψηλά παραμένει η περίπτωση του Νάτσο Σκόκο για τον Ολυμπιακό, όσο ο Αργεντινός δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί στασιμότητα στο θέμα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, αφού οι δύο πλευρές διαφωνούν στο οικονομικό σκέλος (περίπου 200.000 ευρώ είναι η διαφορά).

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εκτιμά τα προσόντα του 25χρονου παίκτη, ο οποίος είναι πολυθεσίτης και χαφ που έχει τρομερή επαφή με τα δίχτυα. Από τον Ιανουάριο ο Σκόκο θα μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε σύλλογο επιθυμεί ο ίδιος, χωρίς να έχει δικαίωμα η «Ένωση» να προβάλει απαιτήσεις στους ενδιαφερόμενους.

«Το καλοκαίρι οι μεταγραφές»

Η διοίκηση δεν έχει πρόβλημα να ενισχύσει και άλλο την ομάδα, όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε πιστεύει πως δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή και ετοιμάζει τον σχεδιασμό της ομάδας για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Μία από τις θέσεις που χρειάζεται να καλυφθεί στο τέλος της σεζόν είναι εκείνη του τερματοφύλακα, αφού ο Νικοπολίδης έχει δηλώσει πως θα κρεμάσει τα… γάντια του.

Όσον αφορά τον Πάρντο θα πρέπει να γίνουν εκ νέου διαπραγματεύσεις για την αγορά του, αφού αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Οπως όλα δείχνουν, για τη συγκεκριμένη θέση οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν από τον Γενάρη για να μπορέσουν να κλείσουν τον επόμενό τους γκολκίπερ για την ερχόμενη σεζόν. Στη σχετική λίστα βρίσκονται τα ονόματα του Μιχάλη Σηφάκη και του Γκιγέρμο Οτσόα.

Μόρας, όπως λέμε… Σκόκο!

Το προηγούμενο διάστημα έγινε γνωστό πως οι Πειραιώτες είχαν ενημερώσει τον Βαγγέλη Μόρα για το ενδιαφέρον τους και του ζήτησαν να μην υπογράψει σε άλλη ομάδα, προτού ακούσει τη δική τους πρόταση. Το συμβόλαιο του διεθνούς στόπερ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και από την 1η Ιανουαρίου όποια ομάδα θέλει μπορεί να διαπραγματευτεί αποκλειστικά μαζί του ως ελεύθερος. Από τους αμυντικούς του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή μόνο το συμβόλαιο του Μπράβο λήγει το καλοκαίρι και ουσιαστική ανάγκη για κεντρικό αμυντικό δεν υπάρχει. Ωστόσο, οι απαιτήσεις του χρόνου θα είναι διαφορετικές, όπως και το πλάνο του Βαλβέρδε.

Η περίπτωση του Μιραλάς

Μέσα στην εβδομάδα ενδέχεται η διοίκηση του Ολυμπιακού να ενημερώσει με κάποια επιστολή τον ατζέντη του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Σεντ Ετιέν. Οι Πειραιώτες έχουν περίπου 3,5 μήνες μπροστά τους για να αποφασίσουν, αν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που έχουν συμφωνήσει με τη γαλλική ομάδα και είναι της τάξεως των 2,5 εκατ. ευρώ. Η άποψη του Βαλβέρδε για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό είναι καλή και αν πει το «ναι» στη διοίκηση για την απόκτησή του, τότε ο οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορέσουν να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του 23χρονου σε πολύ χαμηλότερα πόσα απ’ όσα προβλέπει η συμφωνία των δύο πλευρών.

Πηγή: sport-fm.gr