Την εμφάνιση του Ατζαγκούν στο διάστημα που αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πλατανιά κρατάνε στον Παναθηναϊκό ως μεγάλο κέρδος.

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και αποτέλεσμα.

Αυτό που πραγματικά όμως κρατάνε στους πράσινους εκτός από τον βαθμό είναι η εμφάνιση του Ατζαγκούν.

Ο 20χρονος νιγηριανός αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά στο χθεσινό παιχνίδι αλλά στο διάστημα αυτό έδειξε ότι έχει τα… φόντα για να προσφέρει στην ομάδα και μάλιστα στον επιθετικό τομέα, στον οποίο χρειάζεται.

Η χθεσινή εμφάνιση του νεαρού μεσοεπιθετικού πιστεύουν στους πράσινους ότι μπορεί να αποδειχθεί μια καλή ψυχολογική βάση για να στηριχθεί πάνω της και να προσφέρει ακόμη περισσότερα στα άλλα παιχνίδια του με το τριφύλλι.

Ο ίδιος μετά τη λήξη έδειξε γεμάτος αυτοπεποίθηση στις δηλώσεις του…

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα και έκανα ένα πολύ σημαντικό για την καριέρα μου. Είναι μεγάλη η ευθύνη του να παίζεις με αυτή τη φανέλα και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Μπορώ να σηκώσω το βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού και οι προπονητές μου με πιστεύουν. Είμαι επιθετικός μέσος αλλά μπορώ να παίξω όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου να παίξω», ανέφερε ο νέος άσος του τριφυλλιού.

Πλέον στον Παναθηναϊκό συγκεντρώνονται στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στο οποίο θα τεθούν αντιμέτωποι με τον ΟΦΗ στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Πηγή: sport-fm.gr