Ο Δημἠτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πως με την αυγή του νέου έτους έρχονται τα ευχάριστα για τον Βοτανικό ενώ ξεκαθάρισε πως περιμένει την βοήθεια όλων των επιφανών φίλων του Παναθηναϊκού.

Ο ισχυρός άνδρας του Α.Ο και της ΚΑΕ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ᾽Total Football” του OPEN και ήταν αποκαλυπτικός όσον αφορά το πρότζεκτ του Βοτανικού, το PAO ALIVE και την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα είναι στενάχωρο να βλέπουμε τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο και να μην μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Νομίζω πως το πρότζεκτ του PAO ALIVE είναι μονόδρομος. Μόνο με τον Βοτανικό θα αλλάξουν τα πράγματα. Σε ότι αφορά την διαδικασία για το γήπεδο δεν έχει αλλάξει κάτι από όσα μου έλεγαν προεκλογικά ο κύριος Μπακογιάννης, ο κύριος Πατούλης. Διαφοροποιήθηκαν κάπως τα όσα είχαμε συμφωνήσει με τον κύριο Μητσοτάκη και για αυτό τόσο καιρό είχαμε ησυχία. Με την βοήθεια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και των τραπεζών, ξεπεράστηκε αυτό το θέμα και θα έχουμε σύντομα ευχάριστες ανακοινώσεις. Μετά την πρωτοχρονιά.

Από κει και πέρα, το πρότζεκτ έχει θωρακιστεί νομικά και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις.

Από την συμμετοχή του κόσμου είμαι ικανοποιημένος. Αν σκεφτεί κανείς πως δεν υπήρχαν δεδομένες εξελίξεις και δεν υπήρχε συμμετοχή από τους επιφανείς Παναθηναϊκού. Η συμμετοχή του κόσμου μου δείχνει ότι θα πιάσουμε τον στόχο μας. Είναι θετική ένδειξη. Το επόμενο διάστημα θα κάνουμε εκδηλώσεις στην Αυστραλία, στην Αμερική και θα έχουμε ραντεβού με επιφανείς Παναθηναϊκούς. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως κάποιος δεν θα βοηθήσει αυτή την προσπάθεια».