Εξελίξεις είναι πιθανό να υπάρξουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, όταν και είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη συνεδρίαση (29/08) της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί το θέμα του νέου γηπέδου της «Ένωσης» και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενδέχεται να μιλήσει για τις εξελίξεις που υπάρχουν στο συγκεκριμένο θέμα.

Όλο αυτό το διάστημα ο «τίγρης» βρίσκεται σε επαφή με τους αρχιτέκτονες που θα αναλάβουν το συγκεκριμένο έργο και δίνει τις κατευθύνσεις του.

Ωστόσο, σήμερα η «Ώρα των σπορ» αναφέρει πως ο γνωστός επιχειρηματίας ετοιμάζεται να ανακοινώσει μία σπουδαία συμφωνία για την ομάδα και τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι συζητήσεις αφορούν και την ονομασία του γηπέδου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Μελισσανίδης δραστηριοποιείται σε πολλά «μέτωπα» και γνωρίζει αρκετούς ισχυρούς (οικονομικά) ανθρώπους.

Αυτό είναι «τεστ»

Το πρώτο σοβαρό φιλικό της δίνει σήμερα η ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαρίας (18:00, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει την ευκαιρία να «τεστάρει» σε έναν πιο δύσκολο αντίπαλο την ετοιμότητα των παικτών του, οι οποίοι έχουν δείξει πως μπορούν να ανταπεξέρθουν στις δυσκολίες χαμηλότερου βεληνεκούς αντιπάλων.

Πηγή: sport-fm.gr