Στόχος του Ίλια Ίβιτς είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να έχει κλείσει συμφωνία με τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ και στην ιδανική περίπτωση θα ήθελε ο άνθρωπος που θα επιλέξει να κάθεται στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι του Σαββάτου (07/12) κόντρα στον Πανιώνιο, στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ», ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έχει προχωρήσει σε συγκεκριμένες προτάσεις σε τρεις τεχνικούς, αναμένοντας μέχρι αύριο τις απαντήσεις τους. Στη λίστα αυτή βρίσκεται και το όνομα του Μάρκο Νίκολιτς, ωστόσο ο Σέρβος αποτελεί την τρίτη κατά σειρά επιλογή. Οι δύο που προηγούνται, όμως, αναφέρονται ως πιο δύσκολες.

Σε όλους τους τεχνικούς έχει δοθεί προθεσμία απάντησης μέχρι την Τετάρτη (03/12), κάτι που δείχνει πως στον «δικέφαλο» είναι έτοιμοι να αποκτήσουν άμεσα προπονητή. Παράλληλα, ο Ίβιτς τρέχει και το θέμα της απόκτησης στόπερ και μάλιστα έχει ξεχωρίσει -και προχωρήσει- μια περίπτωση που θεωρεί εξαιρετική.

Παρόλα αυτά, το κλίμα στην προπόνηση της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον ΟΦΗ ήταν περίεργο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, υπήρχαν παίκτες που ήταν εμφανώς επηρεασμένοι ψυχολογικά από την αγωνιστική κατάρρευση της ομάδας, η οποία επισφραγίστηκε στο Ηράκλειο, ωστόσο υπήρχαν και κάποιοι που έδειχναν να μην έχουν επίγνωση της δύσκολης κατάστασης.

Ο Νίκος Κωστένογλου, που βρίσκεται ακόμη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, προσπάθησε να τονώσει την αυτοπεποίθηση, λέγοντας: «Πρέπει να βγούμε να δουλέψουμε, αυτό μας έχει μείνει να κάνουμε πλέον. Αυτή είναι η υποχρέωσή μας. Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας».