Λιγότερες από δέκα μέρες απέμειναν για την έναρξη της σεζόν και ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να προσθέσει τα τελευταία κομμάτια που απομένουν για να συμπληρωθεί το παζλ.

Πιο σίγουρη είναι η μεταγραφή του Αμπντούλ Ατζαγκούν. Η συμφωνία με τους Ντόλφινς είναι δεδομένη, καθώς θα εισπράξουν 100.000 ευρώ, συν μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων, ενώ θα διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 20%. Ο 20χρονος Νιγηριανός μέσος αναμένεται να στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει για τέσσερα χρόνια.

Κρίσιμες είναι οι προσεχείς ώρες και για τον Ντάνιελ Πράνιτς. Εκτιμάται πως ο Κροάτης μέσος θα εξασφαλίσει την ελευθερία του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τους όρους που επιθυμεί. Αυτό ίσως συμβεί σήμερα σε συνάντηση που αναμένεται να έχουν. Αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή για την αποζημίωσή του, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο απόκτησης του 32χρονου άσου με τη μορφή δανεισμού.

Σε ό,τι αφορά στον Μαχαμαντού Ντιαρά, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχουν μαζί του στην Αγγλία, κατά την παραμονή της ομάδας εκεί για το φιλικό με τη Νόριτς στις 10 Αυγούστου.

Δουλειές με Λάτσιο
Οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με τη Λάτσιο είναι άριστες και ίσως να μην περιοριστούν στο πρόσφατο φιλικό, αφού οι δύο ομάδες πιθανώς να κάνουν κι άλλες δουλειές. Ο 20χρονος φορ Σάνι Εμάνουελ με δηλώσεις του επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για την απόκτησή του, την ώρα που ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι Ρωμαίοι έχουν στο στόχαστρο τον Στέφανο Καπίνο.

Πηγή: sport-fm.gr