Συνέχεια στην κόντρα για το γήπεδο του Ολυμπιακού στο προπονητήριο του Ρέντη

Η ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. με ανακοίνωσή της παίρνει θέση


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
22:05
21/11/2019
Συνέχεια στην κόντρα για το γήπεδο του Ολυμπιακού στο προπονητήριο του Ρέντη
10
loading

Μετά τις ανοιχτές επιστολές του νυν και του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη και Σωκράτη Κόκκαλη, αναφορικά με την κόντρα που έχει ανοίξει για το προπονητήριο του Ρέντη, στο τραπέζι έπεσαν οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης που ενοικιάζει το συγκεκριμένο γήπεδο.

Ο Γιάννης Βρέντζος, μέλος του Δ.Σ. της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. απάντησε στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ μέσω επιστολής και παίρνει θέση στο θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά αναφέρεται:

«Υπόψη           κ. Πέτρου Σουρέτη

Κοινοποίηση κ. κ. Σωκράτη Κόκκαλη

Κωνσταντίνου Κόκκαλη

Σωτήριου Καραμαγκιώλη

Κύριε Σουρέτη,

Σε σχέση με τη συνάντηση της 1/8/2019 ξεκαθαρίζω τα εξής:

1. Ουδέποτε σας ενημέρωσα, καθότι καμία αρμοδιότητα δεν έχω, για οποιοδήποτε θέμα αφορά τη Στάδιο Καραϊσκάκη Α.Ε. και τη μεταξύ σας διένεξη σε σχέση με οφειλές σας ύψους € 86.000 από τη μίσθωση της σουίτας.

2. Η ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. έχει καταβάλλει από την 1/07/2010 προς την ΙΝΤΡΑΚΑΤ Α.Ε. ποσό συνολικού ύψους άνω των € 1.4 εκ. για υποχρεώσεις που είχαν δημιουργηθεί αποκλειστικά όταν ιδιοκτήτης της ΘΡΥΛΟΣ ήταν o κ. Σωκράτης Κόκκαλης. Το υπόλοιπο που αναφέρεται γνωρίζετε πολύ καλά ότι παραμένει ανεξόφλητο ύστερα από πρόταση σας προς συμψηφισμό οφειλής του κ. Κόκκαλη προς τη ΠΑΕ Ολυμπιακός και τη ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. που σχετίζεται με επίδικες υποθέσεις (ατζέντη για τη μετεγγραφή Diogo, οφειλή προς ΙΝΤΡΑΣΟΦΤ Α.Ε.) και τις οποίες ο κ. Κόκκαλης δεν έχει καλύψει.

3. Σε σχέση με εν λόγω οικόπεδο η αλήθεια είναι ως εξής:

i) Το συγκεκριμένο ακίνητο ανήκε στη ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. Το 2005, για λόγους που γνωρίζει ο κύριος Σωκράτης Κόκκαλης, μεταβίβασε το ακίνητο από την ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. στην εταιρεία συμφερόντων του ΙΝΤΡΑΚΑΤ Α.Ε., στερώντας από τον Ολυμπιακό ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο.

ii) Το συγκεκριμένο ακίνητο παρέμεινε αναξιοποίητο από την ΙΝΤΡΑΚΑΤ Α.Ε. για δέκα χρόνια, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε ένα χωράφι γεμάτο σκουπίδια, μπάζα και αγριόχορτα (εσωκλείω σχετική φωτογραφία).

iii) Η ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. προέβη την 1/2/2014 σε εκμίσθωση του εν λόγω ακινήτου με βάση την ισχύουσα νομοθεσία για τις επαγγελματικές μισθώσεις. Το τίμημα της μίσθωσης είναι 45.000 Ευρώ το χρόνο και σε καμία περίπτωση δεν είναι συμβολικό. Τα μισθώματα έχουν καταβληθεί πλήρως και δεν υπάρχει καμία οφειλή. Καμία χάρη δεν έχετε κάνει στον Ολυμπιακό καθότι έχετε λάβει για ένα αναξιοποίητο από εσάς οικόπεδο συνολικά 216.000 Ευρώ.

iv) Η ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. προέβη στην πραγματοποίηση επενδύσεων άνω των 850.000 Ευρώ στο εν λόγω οικόπεδο και το μετέτρεψε σε ένα υπερσύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο με ειδικό χλοοτάπητα, αποδυτήρια και προβολείς.

v)  Από την 1/7/2019 η μίσθωση του οικοπέδου συνεχίζεται κανονικά σύμφωνα με τις προβλέψεις της κείμενης μισθωτικής νομοθεσίας. (εσωκλείω σχετική φωτογραφία)

vi) Στη συνάντηση μας την 1/8/2019 μου εκφράσετε την επιθυμία σας να προβείτε στη πώληση του ακινήτου. Ουδέποτε συμφωνήσαμε τη διεξαγωγή οποιασδήποτε αποτίμησης.

vii) Ουδέποτε με ενημερώσατε για τη πρόθεση σας να τερματίσετε τη μίσθωση του ακινήτου.

viii) Σε νεότερη μας συνάντησης μου παραδώσετε έκθεση ανεξάρτητου εκτιμητή και δεδομένου ότι δε μπορούσατε να βρείτε ενδιαφερόμενο αγοραστή μου προτείνατε να συμμετάσχουμε σε προτεινόμενες συναλλαγές (απαλλοτρίωση από ΔΗΜΟ ΡΕΝΤΗ και αποζημίωση της ΙΝΤΡΑΚΑΤ), τις οποίες απέρριψα ως απαράδεκτες. Δεν μπήκα σε καμία περαιτέρω συζήτηση αγοράς από τον Ολυμπιακό για οικόπεδο, η οποία του ανήκε, το οποίο θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο.

ix) Η από 20/11/2019 επιστολή της ΙΝΤΡΑΚΑΤ Α.Ε. δεν αποτελεί "έγγραφη γνωστοποίηση των προθέσεων σας" αλλά ρητή απαίτηση "απόδοσης του ακινήτου εντός 30 ημερών" με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσετε πρόβλημα στη λειτουργία της ακαδημίας και την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ καθώς δεν έχετε ξεκινήσει καν τη διαδικασία εύρεσης επενδυτή όπως με ενημερώσατε σε τηλεφωνική μας επικοινωνία μετά την αποστολή της επιστολής σας.

Κύριε Σουρέτη,

Η προσπάθειά σας να δημιουργήσετε σύγχυση στον κόσμο του Ολυμπιακού, προκειμένου να εξυπηρετήσετε τις επιδιώξεις του κ. Κόκκαλη, θα πέσει στο κενό. Σας καλώ να είστε πιο προσεκτικός και να αναλογιστείτε τα συμφέροντα και των λοιπών μετόχων σας καθότι οι μετοχές της εταιρείας σας είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Μέχρι και θέμα μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός προσπαθήσατε να ανοίξετε προκειμένου κατευθυνόμενα δημοσιογραφικά κέντρα να προσπαθήσουν να το εκμεταλλευθούν προς όφελος των εχθρών μας. Γνωρίζετε πολύ καλά, και ο κύριος Κόκκαλης ακόμα καλύτερα, ότι οι μετοχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανήκουν στην Κυπριακή εταιρεία ABISSO HOLDINGS LIMITED, η οποία έχει ονομαστικές μετοχές που ανήκουν κατά 100% στον κ. Μαρινάκη. Οι μετοχές αυτές αποκτήθηκαν από τον κ. Κόκκαλη, ύστερα από έγκριση της Ε.Ε.Α.. Τα στοιχεία αυτά είναι δηλωμένα στην Ε.Ε.Α., στις ποδοσφαιρικές αρχές καθώς και στις φορολογικές και σε όλες τις ελεγκτικές αρχές. Κανένα παρένθετο πρόσωπο δεν υπάρχει στη ΠΑΕ Ολυμπιακός. Υπάρχει μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σας ενημερώνουμε ότι τις τελευταίες ημέρες εξασφαλίσαμε σύγχρονες εγκαταστάσεις κοντά στο προπονητικό μας κέντρο με γήπεδα όλων των διαστάσεων, οι οποίες καλύπτουν απολύτως τις ανάγκες της Ακαδημίας μας για προπονήσεις και αγώνες. Κύριε Σουρέτη σταματήστε επιτέλους να εκτίθεστε και να δημιουργείτε προβλήματα στο Σύλλογο μας και επικεντρωθείτε στα έργα των αντιπάλων μας (γήπεδο ΑΕΚ) και στην επικείμενη συνεργασία σας με τον κ. Σαββίδη στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Δεν έχουμε καμιά διάθεση να ξανασχοληθούμε μαζί σας.

Για τη ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε.

Ιωάννης Βρέντζος, Μέλος Δ. Σ.».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

10
σχόλια
 1. avatar Αυγενάτσηηη,

  Πού είσαι εσύ ρε παλλήκαρε; Ακούς; Κι αν ακούς, τι θα κάνεις;

 2. avatar ΛΑΡΤΙΚΟΕΤΣΕΑ

  Σήκω ρε Παττάκε να δεις τι γίνεται με την έκταση που έκανες δωρέα στην ομάδα του δημοσίου. Σκοτώνονται για ξένο χωράφι. Καθώς το Καραίσκάκης άνηκε ανέκαθεν στον Εθνικό.

  1. avatar Άσχετε! Το Καραϊσκάκη ανήκε και ανήκει στην ΕΟΕ.

   Ο Ολυμπιακός ανέλαβε την κατασκευή του και το νοικιάζει για ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο.

 3. avatar Φίλαθλος του Ολυμπιακού

  Όσο και αν κράζουν τα παπαγαλάκια του Μαρινάκη ένα είναι το γεγονός....
  Ο Κόκκαλης έκανε το πρότυπο γήπεδο Καραϊσκάκη, το προπονητικό κέντρο του Ρέντη και αγόρασε παιχταράδες παγκόσμιας κλάσεως! Επί των ημερών του ο Ολυμπιακός σάρωσε τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα!
  Ύστερα ήρθε ο υπόδικος Μαρινάκης, με άμεσες αρνητικές συνέπειες στην ομάδα.

  1. avatar Ο Κοκκαλης εκβιαζοντας στυγνα

   την κυβερνηση ΠΑΣΟΚ κατάφερε και ένταξε στα ολυμπιακα εργα το Καραϊσκάκης εις βάρος της Ν. Φιλαδελφειας που ηταν αρχικα. Το γηπεδο εγινε με λεφτα του λαου, ο Κοκκαλης το νοικιασε για τον γαυρο για 49 χρονια, φραγκο δεν εβαλε.
   Εγραψε στο ονομα του και οοοικειοποιηθθηκε μερος του οικοπεδου του Ρεντη που ανηκε στον ΟΣΦΠ προφανως γιατι πιστευε οτι του οφειλονταν.
   Οι πεχταραδες που πηρε σαρωσαν τους τιτλους στην Ελλαδα με την βοηθεια της παραγκας Νο1, αλλά στην Ευρωπη έτρωγαν 5αρες και 7αρα (Τζιοβανι, Καρεμπε,Ανατολακης, Τζορτζεβιτς κλπ)..
   Τα παραμυθια σας αλλου, μαρτυρατε μονοι σας τις βρωμιες σας και μαλιστα χωρις ξυλο.

   1. avatar Ότι να ναι! Ψέματα και παραμύθια για να εξυπηρετήσετε την προπαγάνδα κατά του Ολυμπιακού.

    Η αλήθεια έχει ως εξής: Στον αρχικό φάκελο για την υποψηφιότητα της ανάληψης των Ολυμπιακών αγώνων υπήρχε και το στάδιο Καραϊσκάκη (λογικό αφού ανήκε στην ΕΟΕ). Εν συνεχεία η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέλαβε την κατασκευή νέου γηπέδου με δικά της έξοδα με σκοπό την παραχώρηση και τη χρήση του για 49 χρόνια.
    ΥΓ. Το γήπεδο στη ν. Φιλαδέλφεια το ανέλαβε ο Γρανίτσας αλλά απέτυχε διότι (υπό την πίεση και του χρόνου) δεν υπήρχε σχέδιο και πλάνο χρηματοδότησης.
    ΥΓ.2 Κανένα Καραϊσκάκη δεν πλήρωσε ο λαός ή το κράτος. Αυτά που έχει πληρώσει ο λαός είναι τα κρατικά γήπεδα που έχουν χτιστεί στο παρελθόν και χτίζονται και σήμερα (Τζάμπα Σοφιά).

 4. avatar ΕΡT

  Τα συριζοειδή μετά την καταστροφή ΠΑΟ που κάνανε με την ακύρωση του γηπέδου του στον Ελαιώνα τώρα επιχειρούν το ίδιο με τον Ολυμπιακό.

  1. avatar 1=1

   Γαυροι μας κουρασατε και πολυ με την φαγωμάρα σας.

   1. avatar Μην ασχολείσαι

    ρε [...].

 5. avatar ΚΛΕΩΝ

  O Bρετζος...το υποχειριο του Μαρινακη...πηρε θεση!Τι λες τωρα!
  Το προβλημα του [...] ειναι οτι ο Κοκκαλης κανει δουλειες με το Σαββιδη?
  Δεν ηξερα οτι απαγορευεται!
  Μαλλον θα απαγορευεται να εχουν και τηλεφωνο ΟΤΕ που ολα ειναι της Ιντρακομ...οσοι δεν ειναι Ολυμπιακοι!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει