Δύο εβδομάδες απομένουν μέχρι την έναρξη της Σούπερ Λίγκας και, σύμφωνα με τα δείγματα γραφής που έχει παρουσιάσει, ο Πανιώνιος θέλει αρκετή δουλειά. Μάλιστα, και στις τρεις γραμμές της ομάδας.

Στο προχθεσινό ματς με τον Λεβαδειακό επιβεβαιώθηκε η αδυναμία των «κυανέρυθρων» να δημιουργήσουν παιχνίδι και κατά συνέπεια να σκοράρουν.

Στα χαφ, ο Αντρέας Λάζνικ και ο Κλαούντιο Ριβέρο δείχνουν πως χρειάζονται ακόμη χρόνο για να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Ειδικά ο Ουρουγουανός αμυντικός χαφ έδειξε σε άσχημη κατάσταση και είναι υπέρβαρος!

Από την πλευρά του, ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός επιβεβαίωσε ότι διαθέτει καλό αριστερό πόδι, ενώ τη διαφορά μπορεί να την κάνει στον άξονα και όχι στα άκρα.

Όσον αφορά τώρα τον Λεωνίδα Καμπάνταη, χρειάζεται να δουλέψει περισσότερο στο παιχνίδι της ομάδας για να μπορέσει να πάρει στην κατοχή του την μπάλα.

Εν τω μεταξύ, αυξημένες είναι πλέον οι αρμοδιότητες του Κώστα Μενδρινού. Με την υπογραφή του νέου συμβολαίου προέκυψε το πρόβλημα ο αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Λάζνικ και ένας από τους δύο πρέπει να παίζει στα άκρα για να «χωρέσουν» στην ομάδα.

Για αυτό τον λόγο προκύπτει θέμα σχεδιασμού, αφού το ρόστερ είναι αριθμητικά γεμάτο και οι Νεοσμυρνιώτες χρειάζονται -επιθετικογενείς- παίκτες (αν τελικά μπορεί να πάρει)!

Σε ό,τι αφορά την άμυνα, ο Λεβαδειακός στο καλό του διάστημα (ανεξάρτητα από τις αλλαγές στα χαφ και στην άμυνα του Πανιωνίου), έβγαλε ουκ ολίγες φάσεις με ευκολία! Το… μηδέν παθητικό, ελέω Νίκου Γιαννακόπουλου, είναι κολακευτικό για τον Πανιώνιο.

Πηγή: sport-fm.gr