Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε πως η μη πραγματοποίηση της μεταγραφής του Μαυρία δεν θα επηρεάσει τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουν τουλάχιστον άλλες δύο προσθήκες στο υπάρχουν ρόστερ της ομάδας ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ο οποίος επεσήμανε ότι στόχος της ομάδας είναι η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Κωνσταντίνου:
-για τον Μαυρία:
«Δεν υπάρχει πωλητήριο στον Μαυρία. Από την στιγμή που δεν έγινε η μεταγραφή τέλειωσε. Υπάρχουν και θετικά και αρνητικά. Ο Μαυρίας είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει γιατί έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Θα έβαζε ένα μεγάλο ποσό στα ταμείο του ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν πειράζει. Έχει χρόνια μπροστά του. Ο πρόεδρος και όλη η ομάδα του συμπαραστέκεται για να βρει τα πατήματά του και να βοηθήσει.

-για τις μεταγραφές και εάν θα επηρεαστούν οι μεταγραφικοί στόχοι από την ματαίωση της μεταγραφής του Μαυρία:
«Ο ΠΑΟ τις μεταγραφές που χρειάζεται θα τις κάνει. Και έρχονται άλλες δύο… Ίσως και άλλη μια για έναν επιθετικό. Είναι σε καλό δρόμο η ομάδα».

-για τον Κουίνσι:

«Ο Κουίνσι δεν είναι μέλος της ομάδας είναι με τους κομμένους. Προπονείται με τους παίκτες που δεν θέλει ο ΠΑΟ να συμπεριλαμβάνονται στο αγωνιστικό του μέρος. Ο Κουίνσι έχει πάρει πολλές ευκαιρίες. Τα τελευταία παιχνίδι με τον Γιάννη Βονόρτα πέρσι τον παρακαλέσαμε να δείξει ένα ενδιαφέρον και αλλά δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε. Και ο Φερέιρα του έδωσε ευκαιρίες».

-για τον Ντιαρά:
«Δεν νομίζω ότι παίζει δυνατά πια το όνομά του. Κάθε ημέρα που περνάει και λιγοστεύουν οι πιθανότητες για να αποκτηθεί. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρέπει να αποφασίσει να έρθει».

-για τις φανέλες:
«Ο ΠΑΟ γυρίζει σελίδα και γυρίζει σελίδα ολοκληρωτική. Από το διοικητικό μέρος, το γήπεδο, το αγωνιστικό μέρος. Είναι καταπληκτικές φανέλες και θα αρέσουν στον κόσμο. Ο ΠΑΟ θέλει στήριξη από τον κόσμο του. Να βοηθήσει και να γίνει ο ΠΑΟ η μεγάλη ομάδα με τους μεγάλους παίκτες»

-για τον στόχο του Παναθηναϊκού:
«Η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ο άμεσος στόχος του ΠΑΟ. Δεν είναι δύσκολο για τον ΠΑΟ να παίξει στην Ευρώπη».

Πηγή: Sport-fm.gr