Η απόκτηση του Φερνάντο Γιορέντε και του Κάρλος Τέβες από τη Γιουβέντους, μοιραία αναμένεται να προκαλέσει πρόβλημα στο Μίρκο Βούτσινιτς και τον Σεμπαστιάν Τζοβίνκο.

Αν, μάλιστα, επαληθευτούν οι πληροφορίες πως η «Μεγάλη Κυρία» πρόκειται να αποκτήσει ακόμα έναν επιθετικό μεγάλης αξίας (Γκονζάλο Ιγκουαΐν και Στέβαν Γιόβετιτς φέρονται ως πιθανοί να φορέσουν την ασπρόμαυρη φανέλα), τότε οι δύο παίκτες θα δουν τα λεπτά συμμετοχής τους να μειώνονται δραματικά.

Ήδη η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, έχει κάνει τις πρώτες της κινήσεις για την απόκτηση του μαυροβούνιου άσου. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, άλλη μία ομάδα δείχνει να μπαίνει γερά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Βούτσινιτς. Αυτή είναι η Βόλφσμπουργκ.

Σύμφωνα με την γερμανική «Bild» οι «Λύκοι» θέλουν να αποκτήσουν «πακέτο» τόσο το Βούτσινιτς, όσο και τον Σεμπαστιάν Τζοβίνκο και για το λόγο αυτό έχουν κάνει τις πρώτες τους επαφές με ανθρώπους της «Γιούβε».

Να θυμίσουμε πως οι δύο σύλλογοι έχουν «συνεργαστεί» άψογα στο παρελθόν, με τις μετακινήσεις του Ντιέγκο και του Αντρέα Μπαρτζάλι από τη Γερμανία στην Ιταλία. Περιμένουμε να δούμε αν αυτή τη φορά ο Τζοβίνκο και ο Βούτσινιτς θα κάνουν την αντίθετη διαδρομή.

Πηγή: sport-fm.gr