Κάθε μέρα εμφανίζεται μια είδηση η οποία «απομακρύνει» τον Έντινσον Καβάνι από τη Νάπολι. Τη μία είναι η Τσέλσι εκείνη η οποία ετοιμάζεται να κάνει μια… τρελή προσφορά στους «παρτενοπέι», την άλλη είναι η Παρί Σεν Ζερμέν αυτή που προσφέρει, εκτός από χρήματα, και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς(!), προκειμένου να αποκτήσει τον Ουρουγουανό επιθετικό, ενώ δεν λείπει η Ρεάλ Μαδρίτης από το… γαϊτανάκι των ομάδων που επιθυμούν να κάνουν δικό τους τον πρώτο σκόρερ του Καμπιονάτο. Η μοναδική ομάδα που μοιάζει να έχει τις λιγότερες πιθανότητες να δει τον Καβάνι να φορά τη φανέλα της την επόμενη χρονιά, είναι, παραδόξως, εκείνη στην οποία ο «Ματαδόρ» έχει συμβόλαιο. Η Νάπολι!

Ο Τσίρο Φεράρα, όμως, φαίνεται πως βρήκε τον τρόπο να κρατήσει τον Καβάνι στον ιταλικό Νότο. «Τι θα έκανα για να τον πείσω να μείνει στη Νάπολι; Πολύ απλά, θα του έριχνα μια κλωτσιά στον αστράγαλο, όπως έκαναν οι αμυντικοί της εποχής μου. Με σπασμένο αστράγαλο δεν θα μπορούσε να πάει πουθενά», είπε χαριτολογώντας στο συνδρομητικό «Sky».

Στη συνέχεια, πάντως, ο πρώην αμυντικός της Νάπολι, φρόντισε να σοβαρευτεί. «Η κατάσταση του Καβάνι είναι δύσκολη. Από τη μία είναι ένας παίκτης με μεγάλες φιλοδοξίες και θέλει να αγωνιστεί σε μια δημοφιλή ομάδα, από την άλλη η διοίκηση της Νάπολι ζητά ένα συγκεκριμένο ποσό για να τον παραχωρήσει. Ένα ποσό που είναι απαγορευτικό για τους περισσότερους, αλλά θεωρώ πως αντικατοπτρίζει την αξία του παίκτη. Η λύση στο… σταυρόλεξο αυτό είναι δύσκολη», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, είναι αμετακίνητος στα 63 εκατ. ευρώ. Είναι σωστή η στάση του; «Αν ήμουν πρόεδρος της Νάπολι και καταλάβαινα πως ο Καβάνι θα παραμείνει παρά τη θέλησή του στην ομάδα, θα τον παραχωρούσα με 56-57 εκατ. ευρώ. Καλύτερα λιγότερα χρήματα, παρά ένας αδιάφορος παίκτης», είναι η εκτίμηση του Φεράρα.

Αναφορικά με την ομάδα που θα έπρεπε να επιλέξει ο Ουρουγουανός, ο Φεράρα έδειξε να έχει ξεκάθαρη άποψη. «Αν ήμουν εγώ ο Καβάνι, θα απέρριπτα την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για να προτιμήσω ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το γαλλικό. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τσέλσι είναι οι ομάδες που πρέπει να σκέφτεται ο Έντινσον. Είναι μεγάλες και σημαντικές ομάδες, ανεξάρτητα από τα χρήματα που διαθέτουν. Η Παρί είναι ακόμα στην αρχή για να γίνει μεγάλη», υπογράμμισε ο Τσίρο Φεράρα.

Πηγή: Sport-fm.gr