Είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους επιθετικούς της Μπουντεσλίγκα. Η χρονιά που πέρασε, αν και σε συλλογικό επίπεδο ήταν μοναδική, σε ατομικό επίπεδο του άφησε μια… γλυκόπικρη γεύση.

Ο Μάριο Γκόμεζ, μετά την άφιξη του Μάριο Μάντζουκιτς στο Μόναχο, έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Μπάγερν και, όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει τη Βαυαρία στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Οι προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Γκόμεζ είναι πολλές, όπως ήταν φυσικό. Ο ίδιος, πάντως, ακόμα δεν έχει αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Αυτό τονίζει σε συνέντευξή του στην «Stuttgarter Zeitung» ο μάνατζερ του παίκτη, Ούλι Φέρμπερ. «Κάθε μέρα δεχόμαστε προτάσεις από σημαντικές ομάδες. Αυτό δείχνει πως ο Μάριο παραμένει ένας αξιόπιστος ποδοσφαιριστής, παρά τη δύσκολη χρονιά που είχε. Οι πρόεδροι και οι προπονητές που τον εκτιμούν είναι πολλοί. Σύντομα θα γνωρίζετε την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του», σημείωσε ο Φέρμπερ.

Αυτό σημαίνει πως ο Γκόμεζ δεν έχει καταλήξει ακόμα. «Στο μυαλό του υπάρχει μια ιεράρχηση, έχει βάλει σε μια σειρά τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους. Αλλά ακόμα δεν έχει καταλήξει οριστικά, αφού είναι νωρίς για κάτι τέτοιο. Χρόνος υπάρχει», υπογράμμισε ο μάνατζερ του Γκόμεζ.

Στη συνέχεια ο Ούλι Φέρμπερ αποκάλυψε το κριτήριο με το οποίο ο Μάριο Γκόμεζ θα επιλέξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. «Δεν θα είναι το χρηματικό, αυτό που θα παίξει το μεγαλύτερο ρόλο στην επιλογή του Μάριο. Αυτό που ο πελάτης μου θέλει είναι να πάει σε μια ομάδα στην οποία θα είναι πρωταγωνιστής. Σε έναν σύλλογο όπου θα είναι ο βασικός επιθετικός, ή τουλάχιστον, ένας από τους σημαντικότερους παίκτες.

Ο Μάριο έχει ανάγκη να νιώσει και πάλι απαραίτητος και χρήσιμος σε μια ομάδα. Με αυτό το κριτήριο θα επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του», ήταν η εξήγηση που έδωσε ο μάνατζερ του Μάριο Γκόμεζ στη γερμανική εφημερίδα.

Πηγή: sport-fm.gr