Τα τελευταία δύο χρόνια πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Γαλατασαράι, στην οποία αγωνιζόταν ως δανεικός από τη Γιουβέντους. Αυτό, ωστόσο, δεν στάθηκε αρκετό για να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, καθώς τα χρήματα που αξίωνε η «Μεγάλη Κυρία» ήταν πολλά, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο Τορίνο. Ο Φελίπε Μέλο, όμως, δεν φαίνεται να έχει μέλλον στους πρωταθλητές Ιταλίας, αφού ο Αντόνιο Κόντε δεν τον υπολογίζει.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε η φήμη πως η Φλαμένγκο είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στη «Γιούβε», το ύψος της οποίας δεν έγινε γνωστό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Lancenet» οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, ωστόσο τα εμπόδια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής δεν έχουν ξεπεραστεί.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η βραζιλιάνικη ομάδα είναι το συμβόλαιο του Φελίπε Μέλο, το οποίο είναι υψηλό για τις οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου. Για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του παίκτη, πρέπει, είτε αυτός να ρίξει τις απαιτήσεις του, είτε η Γιουβέντους να συνεισφέρει με ένα ποσοστό στην καταβολή του μισθού του, δίνοντας, ουσιαστικά τον ποδοσφαιριστή δανεικό στη Φλαμένγκο.

Αναμένουμε τη στάση του Φελίπε Μέλο, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες είχε ζητήσει να δοθεί με κανονική μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού.

Πηγή: sport-fm.gr