Μόλις δύο ημέρες μετά την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι –και επίσημα- στον πάγκο άλλης ομάδας… Της αγαπημένης του Τσέλσι.

Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Πορτογάλο τεχνικό ο οποίος υπέγραψε για συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

«Η Τσέλσι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ζοζέ Μουρίνιο ως πρώτου προπονητή. Ο Μουρίνιο υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών και επιστρέφει στην ομάδα με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο Αγγλίας και δύο Λιγκ Καπ από το 2004 έως το 2007», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση…

O «special one», πήρε μαζί του στο Λονδίνο τους Ρούι Φαρία, Σιλβίνιο Λούρο και Ζοσέ Μοράις, για να στελεχώσουν το τεχνικό του επιτελείο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω ξανά στην ομάδα μας τον Ζοσέ. Οι επιτυχίες της προπονητικής του καριέρας, οι φιλοδοξίες του και η επιθυμία για διακρίσεις, τον έκαναν από την πρώτη στιγμή φαβορί για την τεχνική ηγεσία. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση του συλλόγου και οι επιτυχίες, πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα επιτευχθεί με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο. Όλοι ανυπομονούμε να ξεκινήσει η συνεργασία μας» ήταν τα λόγια του εκτελεστικού διευθυντή της Τσέλσι, Ρον Γκουρλέι.

Η επίσημη παρουσίασή του έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Δευτέρα, 10 του μηνός, στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Πηγή: Sport-fm.gr