Πριν προλάβει να… στεγνώσει το μελάνι των δηλώσεων του Αντριάνο Γκαλιάνι, σχετικά με το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, οι εξελίξεις διέψευσαν τον στενό συνεργάτη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο Γκαλιάνι είχε αποκαλύψει πως ο Μπερλουσκόνι, βρισκόταν στη Σαρδηνία και θα επέστρεφε στο Μιλάνο την Πέμπτη το βράδυ. Αμέσως μετά, σύμφωνα με τον παράγοντα της Μίλαν, θα πραγματοποιούταν η συνάντηση κορυφής, προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Όμως, από το γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, ανακοινώθηκε πως ο Μπερλουσκόνι θα παραμείνει στη Σαρδηνία μέχρι το βράδυ της Κυριακής, κάτι που σημαίνει πως η συνάντηση των ισχυρών ανδρών της Μίλαν, αναβάλλεται.

Με δεδομένο πως ο Αντριάνο Γκαλιάνι θα ταξιδέψει την Παρασκευή για τη Γεωργία, όπου θα διεξαχθεί ο αποχαιρετιστήριος αγώνας του Κάκα Καλάντζε, γίνεται σαφές πως οποιαδήποτε συζήτηση για τον Αλέγκρι μεταφέρεται για την επόμενη εβδομάδα.

Το πρόβλημα που προκύπτει από την καθυστέρηση αυτή έχει να κάνει με το τελεσίγραφο που φέρεται πως έχει δώσει η διοίκηση της Ρόμα στον Αλέγκρι, ο οποίος πρέπει να απαντήσει στην πρόταση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των «τζαλορόσι» μέχρι την Παρασκευή.

Πηγή: sport-fm.gr