Με τον Τζαβέλλα είχε συνυπάρξει όλη τη σεζόν που πέρασε στην Μονακό. Με τον Τζιόλη είχαν κάνει μαζί προετοιμασία. Και οι δύο Έλληνες διεθνείς όμως ξέρουν καλά τι σημαίνει Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός διεθνής άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και στους δύο «δικούς» μας και εκείνοι δήλωσαν πως πρόκειται για πολύ καλό παίκτη αλλά και για εξαιρετικό χαρακτήρα!

Διαβάστε όσα είπε ο Γιώργος Τζαβέλλας στην Sportday:

«Είναι εξαιρετικός χειριστής της μπάλας. Παίζει και στις δύο πλευρές, αλλά σε εμάς έπαιζε κυρίως δεξιά με ανάποδο πόδι και δεν τον αντιμετώπιζα. Το αριστερό του πόδι είναι ό,τι πιο αξιόλογο διαθέτει. Με εξαίρεση τον Μαυρία δεν υπάρχει άλλο εξτρέμ με την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του. Είναι γρήγορος, με την μπάλα στα πόδια, ιδιαίτερα καλός στο ένας εναντίον ενός και έχει πολύ καλές εκτελέσεις στημένων με το αριστερό του πόδι. Να ξέρετε ότι είναι πολύ καλός χαρακτήρας, απλώς στη Μονακό που έχει πλούσιο ρόστερ, δεν “κόλλησε”».

Διαβάστε όσα είπε ο Αλέξανδρος Τζιόλης στην Sportday:

«Από την πρώτη στιγμή που θα τον δεις, καταλαβαίνεις ότι αυτό το παιδί έχει καλή τεχνική κατάρτιση. Όσο πρόλαβα να τον δω στις προπονήσεις και στα φιλικά, ξεχωρίζει στο ένας εναντίον ενός. Είναι ταχύτατος κι αυτό χρειάζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως έχω δει τον Παναθηναϊκό φέτος, είναι πολυτέλεια ο Μπαϊράμι. Βγήκαμε επίσης μία φορά για φαγητό και μου έκανε εντύπωση. Είναι κοινωνικός και δεν έπαιζε πολύ απ’ όσο ξέρω, επειδή ήταν δανεικός και προώθησαν άλλα παιδιά κι όχι γιατί δημιούργησε κάποιο πρόβλημα».

Πηγή: sport-fm.gr