Για το Τάμπερε αναχώρησε σήμερα το πρωί η εθνική Ελλάδας στο ποδόσφαιρο Ανδρών, η οποία την Πέμπτη (05/09, 21:45) αντιμετωπίζει τη Φινλανδία στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών ομίλων του Euro 2020.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει ουσιαστικές ελπίδες για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, με τον Τζον Φαν Σιπ να κάνει το ντεμπούτο του στον «γαλανόλευκο» πάγκο. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα, με σαφώς πιο βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τις δύο ήττες στο ΟΑΚΑ από Ιταλία και Αρμενία, που οδήγησαν και στη λύση της συνεργασίας με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Υπενθυμίζεται ότι για την Εθνική υπήρξε και μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Δημήτρης Λημνιός πήρε τη θέση του τραυματία Πέτρου Μάνταλου, ενώ στην αποστολή συμπεριελήφθη και ο Δημήτρης Γιαννούλης. Αυτό έγινε γιατί ο Κώστας Σταφυλλίδης αισθάνεται ενοχλήσεις από τον τελευταίο του αγώνα στην Μπουντεσλίγκα, για λογαριασμό της Χόφενχαϊμ. Όσο για τον μεσοεπιθετικό και αρχηγό της ΑΕΚ, τραυματίστηκε στην Τουρκία, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τράμπζονσπορ, και διαπιστώθηκε πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ολλανδός για τα δύο παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι οι: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Βασίλης Μπάρκας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Βασίλης Τοροσίδης, Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Τσιμίκας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Δημήτρης Σιόβας, Κώστας Μανωλάς, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Κάρλος Ζέκα, Ανδρέας Σάμαρης, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Λημνιός, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Κολοβός, Γιάννης Φετφατζίδης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Δείτε εικόνες από την αναχώρηση της Εθνικής: