Ο Φερνάντο Βαρέλα ξεκινάει θεραπείες, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν άκρως θετικά για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που φοβόντουσαν ότι ο Αφρικανός θα χρειαζόταν ακόμη και επέμβαση!

Ο τραυματισμός του Αφρικανού αμυντικού στη μέση, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο, αποδείχθηκε τελικά όχι και τόσο σοβαρός, αν και υπήρχε φόβος για μεγαλύτερη ζημιά, που ενδεχομένως να τον έστελνε στο χειρουργείο για επέμβαση!

Τελικά, από την Τρίτη (3/9) θα ξεκινήσει θεραπευτική αγωγή με ενέσεις «και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά προκειμένου να αποσαφηνιστεί το ακριβές χρονικό διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της «ασπρόμαυρης ΠΑΕ: «Οι εξετάσεις του Φερνάντο Βαρέλα έδειξαν ότι έχει υποστεί μικρή ρήξη στον ινώδη δακτύλιο του μέσοσπονδύλιου δίσκου Ο3-Ο4».

Υπολογίζεται ότι σε 2-3 μέρες που θα έχουν δράσει οι ενέσεις θα ξεκαθαρίσει το διάστημα της απουσίας του από τις προπονήσεις, αλλά όλα δείχνουν ότι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι και πάλι έτοιμος να αγωνιστεί.

Πηγή: gazzetta.gr