Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Άρης, μετά την παραίτηση του Σάββα Παντελίδη από το πόστο, απόφαση που έγινε δεκτή από τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Οι Θεσσαλονικείς κινήθηκαν άμεσα για τον αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού, με τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ως φαβορί να είναι αυτά του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Τραϊανού Δέλλα. Ωστόσο, φαίνεται πως την pole position αυτήν τη στιγμή την έχει ο «Τράι», ελέω Άγγελου Χαριστέα, ο οποίος ως νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ εισηγήθηκε τον συμπαίκτη του στην εθνική Ελλάδας.

Υπέρ της πρόσληψης του πρώην προπονητή του Παναιτωλικού παρουσιάζεται και ο μεγαλομέτοχος των «κίτρινων», ωστόσο ο βετεράνος στόπερ, που ως ποδοσφαιριστής φόρεσε και τη φανέλα του συλλόγου τις σεζόν 1993-97 δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος. Χθες ακούστηκαν, επίσης, τα ονόματα του Γιάννη Πετράκη, του Νίκου Νιόπλια, όπως και του Γιώργου Παράσχου.

Όπως και να έχει, υπάρχει χρόνος για την επιλογή που θα γίνει, καθώς υπάρχει η διακοπή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2020.