Αργά χθες το βράδυ έγινε γνωστό το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στον 2ο Όμιλο του Champions League, στον οποίον θα τεθεί αντιμέτωπος με Μπάγερν Μονάχου, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου. Οι «ερυθρόλευκοι» έμαθαν ότι το πρώτο τους ματς θα είναι στο Καραϊσκάκη, κόντρα στην αγγλική ομάδα και φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης.

Σε αυτό το παιχνίδι, λογικά, το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη σύνθεσή του τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Ήταν μια απόφαση που έλαβαν στο Λιμάνι, με στόχο να μην παρουσιαστεί εκ νέου πρόβλημα στο δεξί γόνατό του.

Ο Πορτογάλος στόπερ, κομβικός στα σχέδια του συμπατριώτη προπονητή του, αναμένεται να χάσει τα παιχνίδια με τη Λάρισα εκτός έδρας την 1η Σεπτεμβρίου για τη 2η αγωνιστική της Super League 1, αυτό με τον Βόλο στο Φάληρο στις 14 Σεπτεμβρίου για την 3η αγωνιστική, πιθανότατα αυτό με τα «σπιρούνια» στις 18 Σεπτεμβρίου και ενδεχομένως και το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, στις 21 Σεπτεμβρίου.