Ο Ρούμπεν Σεμέδο υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Ήταν μια απόφαση για να μην παρουσιαστεί εκ νέου πρόβλημα στο δεξί γόνατό του.

Ο Πορτογάλος στόπερ τραυματίστηκε στη ρεβάνς με την Κράσνονταρ και υπήρχε ανησυχία από το ιατρικό και το τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων» για τον χρόνο απουσίας του. Διαπιστώθηκε, τελικά, πως θα ήταν καλύτερο να υποβληθεί σε επέμβαση, ώστε να καθαριστεί ο μηνίσκος για να ξεπεράσει στο 100% το πρόβλημά του στο γόνατο.

Όπερ κι εγένετο το πρωί της Πέμπτης (29/08). Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση αρθροσκοπικής μερικής έξω μηνισκεκτομής δεξιού γόνατος από τον γιατρό του συλλόγου, Χρήστο Θέο. Μάλιστα, ο Σεμέδο θα πάρει εξιτήριο σήμερα και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο χρόνος που θα μείνει στα pits θα εξαρτηθεί και από το πως θα πάει το πρόγραμμα, αλλά συνήθως σε τέτοιες επεμβάσεις χρειάζεται τρεις με τέσσερις εβδομάδες για να επιστρέψει ο αθλητής στην δράση. Εάν συμβεί αυτό, τότε σημαίνει πως δύσκολα θα προλάβει την πρώτη αγωνιστική του Champions League (17 ή 18 Σεπτεμβρίου).

Πηγή: gazzetta.gr