Λίγες ώρες έμειναν μέχρι την έναρξη του Μουντομπάσκετ 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 31 Αυγούστου και 15 Σεπτεμβρίου στην Κίνα. Η εθνική Ελλάδας έχει βλέψεις για διάκριση στο τουρνουά, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι προβλέψεις των ειδικών, καθώς διαθέτει μια πλειάδα ικανών παικτών, που μπορεί να την πάει μακριά…

Μεταξύ των «γαλανόλευκων» αστέρων ξεχωρίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Η FIBA, ενόψει της διοργάνωσης, ετοίμασε ένα εντυπωσιακό βίντεο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, όπου μεγάλος πρωταγωνιστής είναι ο «Greek Freak».

Σε αυτό, ο MVP της regular season του NBA χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να φτάσει την Ελλάδα στην επιτυχία. Η ιστορία ξεκινά με μια πιτσιρίκα, η οποία ξεκινά να διαβάζει ένα κόμικ με όνομα «The Greek Freak» και στη συνέχεια διηγείται…

«Θα σας πω λίγο για τον “Greek Freak”… Όταν θέλει την μπάλα δική του, την κερδίζει. Όταν θέλει να σκοράρει, το κάνει. Αυτό το καλοκαίρι έρχεται για να κερδίσει. Και δεν τον σταματάει τίποτα!».

Εκεί, ο διεθνής σταρ «ζωντανεύει» μπροστά της και δίνει το σύνθημα, που είναι και ο τίτλος του βίντεο που δημοσίευσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία: «Η Ελλάδα είναι έτοιμη».

Δείτε το βίντεο: