Δεν περιλάμβανε κάποια έκπληξη στην ενδεκάδα της ομάδας του ο Μιγκέλ Καρντόσο για το εντός έδρας ματς της ΑΕΚ με την Τραμπζονσπορ, το πρώτο εκ των δύο για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Μπάρκας βρίσκεται κάτω από τα «κιτρινόμαυρα» δοκάρια, με τους Παουλίνιο (δεξιά), Βράνιες, Σβάρνα και Λόπες (αριστερά) να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Σιμόες και Σιμάο θα παίξουν στον άξονα ως κεντρικοί μέσοι, με τους Μάνταλο, Λιβάγια και Βέρντε να αποτελούν τη μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον Ολιβέιρα. Κοινώς, όπως αναμενόταν, έμεινε εκτός βασικών επιλογών ο Ζεράλδες, ο οποίος δεν έδειχνε να βρίσκεται σε φόρμα.

Στον πάγκο της Ένωσης βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Μπακάκης, Οικονόμου, Κρίστισιτς, Ζεράλδες, Γαλανόπουλος και Γιακουμάκης.

Η Τραμπζόν παρατάχθηκε στο ΟΑΚΑ με διάταξη 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Τσακίρ, με τους Περέιρα, Τούρκμεν, Χοσέινι, Νόβακ να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Πάρμακ και Σόσα αποτελούν το δίδυμο στα χαφ, με τους Ομούρ, Εκουμπαν, Νουακέμε να είναι η τριάδα πίσω από το σέντερ φορ Σόρλοθ.

Στον πάγκο των Τύρκων είναι οι Καρντεσλέρ, Αβντιλα, Όμπι Μίκελ, Φερνάντες, Σαν, Ερντογάν, Καμπί.