Αποφασισμένοι να δώσουν τέλος στο φαινόμενο με τις διαρροές των όσων συμβαίνουν και λέγονται στα αποδυτήρια της ομάδας παρουσιάζονται στον Παναθηναϊκό.

Ανεπίσημα ο Δημήτρης Σαραβάκος έχει αναλάβει τα καθήκοντά του και εδώ και καιρό βρίσκεται σε επαφή με τους Γιάννη Αναστασίου, Νίκο Νταμπίζα και Γιάννη Αλαφούζο για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Ένα από τα σημαντικά θέματα που έχουν συζητήσει οι τέσσερις άνδρες είναι τα κρούσματα απειθαρχίας που έχουν σημειωθεί τη φετινή σεζόν στο «τριφύλλι».

Ο Σαραβάκος είναι πλήρως ενημερωμένος για όλα όσα έχουν συμβεί και έχει αποφασιστεί να τονιστεί στους παίκτες, οι οποίοι θα αποτελέσουν το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, πως όποιος ξεφεύγει θα έχει σοβαρό πρόβλημα.

Ο παλαίμαχος φορ δεν πρόκειται να μιλάει συχνά στους παίκτες, όμως θα δώσει το στίγμα του και στη συνέχεια ο Αναστασίου μαζί με τους συνεργάτες του θα αναλάβει τη διαχείριση της ομάδας.

Ωστόσο, όταν κάποιος ποδοσφαιριστής ξεφεύγει, θα επεμβαίνει εκείνος για να τον επαναφέρει στη θέση του.

Ένα από τα ζητήματα που έχουν ενοχλήσει ιδιαίτερα τους «πράσινους» είναι οι διαρροές που βγαίνουν από την Παιανία.

Από την πλευρά του, ο Σαραβάκος παρακολουθούσε τα όσα έβγαιναν προς τα έξω από τα αποδυτήρια και παρουσιάζεται έτοιμος να περιορίσει όσο μπορεί το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου φέρεται διατεθειμένη να λύνει τη συνεργασία με όποιον παίκτη αποδειχθεί πως διαρρέει πράγματα που συμβαίνουν στα αποδυτήρια!

Αυτή η απόφαση δεν αφορά μόνο τους παίκτες, αλλά και στελέχη που δουλεύουν στην Παιανία. Ο Αναστασίου, με τη σειρά του, θα είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας, όπως συμβαίνει άλλωστε με όλους τους θιασώτες του ολλανδικού μοντέλου.

Πηγή: sport-fm