Μπλατ: Δεν σκέφτομαι καν την πιθανότητα να σταματήσω λόγω της ασθένειάς μου

«Όποιος αντιμετωπίζει τέτοιες δυσκολίες στη ζωή, δεν θα πρέπει ποτέ να λυπάται τον εαυτό του»


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
18:36
19/08/2019
Μπλατ: Δεν σκέφτομαι καν την πιθανότητα να σταματήσω λόγω της ασθένειάς μου
loading

Ο Ντέιβιντ Μπλατ συγκλόνισε με την αποκάλυψή του ότι πριν από μερικούς μήνες διαγνώστηκε με το αυτοάνοσο νόσημα PPMS (Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση). Λίγες ώρες μετά την επιστολή που δημοσίευσε η ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο 60χρονος τεχνικός μίλησε σε ιστοσελίδα του Ισραήλ, μέσω του οποίου αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία διάθεση να τα παρατήσει και να φύγει από τους πάγκους, λόγω του προβλήματός του.

«Δεν σκέφτομαι καν την πιθανότητα να σταματήσω. Κάποια μέρα θα γίνει, αλλά όχι λόγω της ασθένειάς μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός, στο sport5.co.il.

Όσο για το πώς πήρε την απόφαση να ανακοινώσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, απάντησε: «Νιώθω ανακούφιση που το αποκάλυψα. Δεν το σχεδίαζα πολύ καιρό να το κάνω, αλλά ένιωσα ότι έπρεπε να το γνωστοποιήσω. Το έκανα γρήγορα και έγραψα όσα έγραψα. Πλέον δεν θα χρειάζεται να απαντώ σε άλλες ερωτήσεις».

Αναφορικά με το πότε έμαθε το πρόβλημα υγείας που έχει και ποια ήταν η στάση του Ολυμπιακού, είπε: «Εδώ και λίγους μήνες το γνωρίζω και το αντιμετωπίζω. Ήδη από πέρσι υπάρχει και δεν είναι κάτι νέο για μένα. Η διοίκηση δεν άλλαξε τη στάση της απέναντί μου. Μου συμπεριφέρεται όπως και πριν. Είναι αυθεντικοί και καλοί άνθρωποι, με αγάπη και γεμάτοι συναισθήματα».

Τέλος, το μήνυμά του προς αυτούς που έχουν παρόμοια θέματα, ήταν: «Το πιο σημαντικό κομμάτι του μηνύματός μου είναι πως, όποιος αντιμετωπίζει τέτοιες δυσκολίες στη ζωή, δεν θα πρέπει ποτέ να λυπάται τον εαυτό του. Αυτό δεν σε βοηθά καθόλου, παρά μόνο σε κάνει να νιώθεις πιο άσχημα. Δεν πρέπει να το αφήνεις να συμβαίνει, αν θέλεις να συνεχίσεις να πετυχαίνεις, να ηγείσαι και να λειτουργείς κανονικά. Και αυτά είναι πράγματα που εγώ θέλω να κάνω».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει