Ο Αμπέλ Φερέιρα μετά την τακτική που δούλεψε το Σάββατο (17/8) και θα δουλέψει, επίσης, στη σημερινή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα, ετοίμασε ένα άκρως απαιτητικό πρόγραμμα μαζί με τους συνεργάτες του, στην σημερινή προπόνηση και στα πλαίσια της προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων» για την πρώτη αναμέτρηση με την Σλόβαν το βράδυ της Πέμπτης (22/8) στην Μπρατισλάβα.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση των πρωταθλητών Ελλάδας:

«Οι αγώνες με τον Άγιαξ ήταν ένα πρώτο σαφές δείγμα πως ο ΠΑΟΚ οδεύει στο σωστό δρόμο. Μια πρώτη ένδειξη για την αγωνιστική φιλοσοφία του Αμπέλ Φερέιρα.

Η σεζόν, όμως, τώρα αρχίζει κι ο Δικέφαλος έχει πολλά χιλιόμετρα να διανύσει για να πετύχει τους στόχους του. Η επόμενη πρόκληση είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League μέσα από τις αναμετρήσεις με τη Σλοβαν Μπρατισλάβας.

Ο Φερέιρα αυτές τις μέρες έχει επικεντρωθεί στην ανάλυση των θετικών και των αρνητικών στοιχείων των δύο πρώτων ματς, ώστε ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί βελτιωμένος. Η προπόνηση της Κυριακής (18.08) αφορούσε, λοιπόν, την τακτική μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και κατοχής σε συνθήκες οργανωμένης επίθεσης. Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Τη Δευτέρα (19.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στο γήπεδο της Τούμπας».

Πηγή: gazzetta.gr