Ο Άγιαξ δεν τρομάζει τον Δημήτρη Πέλκα. «Οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο και στα όσα έχει πετύχει, αλλά παράλληλα πρέπει από την πλευρά μας να βγάλουμε πάθος και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για να είμαστε εμείς οι νικητές», υποστήριξε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ.

Τι κάνει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να αισιοδοξεί; «Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι. Το πλάνο του νέου προπονητή είναι πολύ καλό και θέλουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Στο μυαλό μας είναι μόνο το αυριανό παιχνίδι, ούτε ο αντίπαλος που προέκυψε πριν από λίγο στην κλήρωση των πλέι οφ, είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρώτο παιχνίδι με τον Άγιαξ»

Σύμφωνα με τον Πέλκα «ο Άγιαξ μπορεί να έχασε τρεις ποδοσφαιριστές, όμως δεν παίζουν ρόλο οι πωλήσεις. Έχουν αποδείξει ότι μπορούν να φέρνουν συνεχώς παίκτες στο προσκήνιο από τις Ακαδημίες τους», ενώ όπως πρόσθεσε οι «ασπρόμαυροι» είναι έτοιμοι από κάθε άποψη.

«Τους έχουμε διαβάσει εδώ και καιρό ξέρουμε που μπορούμε να τους χτυπήσουμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και δώσουμε όσοι αγωνιστούμε κάτι παραπάνω πάνω από το 100% στο γήπεδο, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Πηγή: gazzetta.gr