Η καταπληκτική ομάδα που δημιούργησε ο Γιούργκεν Κλοπ, μοιάζει να διαλύεται. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει αρχίσει να χάνει τους καλύτερους παίκτες της, αφού, μετά την επικείμενη αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, για την οποία όλοι στην ομάδα είναι σίγουροι, ήρθε η ανακοίνωση της Μπάγερν Μονάχου, με την οποία επισημοποιήθηκε η μετακίνηση του Μάριο Γκέτσε στους Βαυαρούς.

Η διοίκηση της ομάδας, ωστόσο, εισπράττοντας σημαντικά ποσά από τις μεταγραφές αυτές, είναι έτοιμη να «χτυπήσει» τις πόρτες εκείνες που λίγο καιρό πριν έμοιαζαν… απλησίαστες. Όπως αυτή της Μάντσεστερ Σίτι, από την οποία ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να αγοράσει τον Έντιν Τζέκο.

Ο βόσνιος επιθετικός, ο οποίος δεν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, απασχόλησε και στο παρελθόν τη Ντόρτμουντ, η οποία, όμως, δεν προχώρησε την υπόθεση λόγω του υψηλού κόστους της μεταγραφής.

Μετά την πώληση, όμως, του Γκέτσε, τα ταμεία του συλλόγου είναι γεμάτα και έτσι οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ μπορούν να ελπίζουν στην απόκτηση του Τζέκο, ο οποίος έχει κάνει σπουδαία πράγματα στη Γερμανία με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ.

Αναμένουμε εξελίξεις, αφού ούτε η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι, ούτε ο Τζέκο έχουν κάνει γνωστές τις προθέσεις και τις αξιώσεις τους.

Πηγή: Sport-fm.gr