Το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν στο Καραϊσκάκη είναι γεγονός. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν στο Φάληρο, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, θέλοντας να περάσει στην επόμενη φάση, όπου τον περιμένει η Μπασάκσεχιρ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει πολύ καλά πως το 0-0 κρύβει παγίδες και έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του γι’ αυτό το ματς. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται σε σχήμα με τους Σα στο τέρμα και Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα στην άμυνα. Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης θα είναι στον άξονα, με τους Βαλμπουενά, Ποντένσε και Μασούρα πίσω από τον Γκερέρο.

Βέβαια, δεν αποκλείεται να δούμε στο αρχικό σχήμα τον Καμαρά αντί του Μπουχαλάκη και τον Ελ Αραμπί αντί του Γκερέρο.

Από την άλλη, οι Τσέχοι θα έχουν στο πλευρό τους 200 φίλους τους, ενώ δεν υπολογίζουν στον Άλες Τσέρμακ. H Πλζεν έχει ξεκινήσει με 3/3 στο πρωτάθλημά της και ο Πάβελ Βρμπα δεν θα αλλάξει το 4-2-3-1 του.

Ο Χρούσκα θα είναι στο τέρμα και οι Λιμπέρσκι, Μπράμπετς, Πέρνιτσα και Ρέζνικ θα είναι στην άμυνα. Γιάνοσεκ και Χροσόφσκι θα συνθέσουν το δίδυμο στα χαφ με τον Μίχαλικ να έχει ρόλο επιτελικού, πίσω από τον Κρμεντσικ, με τους Κόπιτς και Καγιάμπα να είναι στα φτερά.

Το ματς θα αρχίσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Πηγή: gazzetta.gr