Την κατάκτηση του γερμανικού Κυπέλλου θέλει διακαώς ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Ντάντε, όπως τόνισε σε δηλώσεις του. Ο έμπειρος αμυντικός σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως πλέον στόχος τόσο του ίδιου όσο και των συμπαικτών του είναι να φέρουν το συγκεκριμένο τρόπαιο στο Βερολίνο.

«Πάντα λέγαμε ότι το να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας ήταν ένας στόχος. Αυτό ο τίτλος είναι πολύ σημαντικός για τον σύλλογο. Δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε έναν τελικό και απ ‘ότι έχω ακούσει από τον κόσμο, είναι μια μεγάλη γιορτή στο Βερολίνο. Γι’ αυτό και είμαι χαρούμενος που θα είμαστε στον μεγάλο τελικό και θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε έναν ακόμη τίτλο στο Βερολίνο», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος στόπερ.

Ο 29χρονος στόπερ μίλησε και για τον ημιτελικό απέναντι στην Βόλφσμπουργκ στον οποίο οι Βαυαροί επικράτησαν με σκορ 6-1:

«Στο Κύπελλο είναι μόνο ένα ματς και καταφέραμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας από την αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα, για άλλη μια φορά, δεν άφησε περιθώρια στη Βόλφσμπουργκ και ο Γκόμες μπήκε στο γήπεδο “πεινασμένος” για γκολ, αφού πέτυχε χατ-τρικ σε 15 λεπτά. Είναι εντυπωσιακή η ομάδα μας, η θέληση όλων για τη νίκη και την πραγματοποίηση όλων των στόχων που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς».

Πηγή: Sport-fm.gr