Η υπομονή στερεύει στους παίκτες του Πανιωνίου. Οι δεσμεύσεις της διοίκησης πως μέχρι χθες θα έπαιρναν ένα μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται δεν έγιναν ποτέ πράξη και η αγανάκτηση είναι δεδομένη. Αυτή μετέφεραν στον Αντώνη Μανίκα στην προπόνηση της ομάδας.

«Χορτάσαμε από υποσχέσεις. Μέχρι πότε θα κάνουμε υπομονή;», είπαν μεταξύ άλλων στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, ο οποίος έδειξε κατανόηση. «Ό,τι και να πείτε έχετε δίκιο. Υπάρχει δέσμευση από τον πρόεδρο ότι σύντομα θα πληρωθείτε. Μην ανησυχείτε, δεν θα χάσετε τα χρήματά σας», τους είπε.

Ο αρχηγός της ομάδας, Φανούρης Γουνδουλάκης, επικοινώνησε με τον οικονομική διευθυντή του συλλόγου, ο οποίος απέδωσε τη μη καταβολή των χρημάτων στην καθυστέρηση είσπραξης κάποιων χρημάτων που περιμένει η διοίκηση.

Το ΔΣ θα συνεδριάσει σήμερα για το συγκεκριμένο ζήτημα. Αν και σήμερα δεν υπάρξουν πληρωμές, οι παίκτες είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε κάποια μορφή αντίδρασης, πιθανώς αποχή από τις προπονήσεις. Άλλωστε είναι πλέον στα όριά τους και αρκετοί εξ αυτών αντιμετωπίζουν ακόμη και πρόβλημα να καλύψουν βασικές ανάγκες.

Πηγή: sport-fm.gr