Άλλη μια μεταγραφή από το ΝΒΑ είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο οποίος θα εντάξει στο δυναμικό του τον Ουέσλι Τζόνσον, καθώς σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ έχει ήδη αποσπάσει το «ναι» από τον 32χρονο με τον πλούσια καριέρα στην κορυφαία Λίγκα του πλανήτη.

Η πρόταση που έγινε στον Αμερικανό από τους «πράσινους» έγινε δεκτή και πλέον οι δύο πλευρές έχουν μπει σε διαδικασία σύνταξης των συμβολαίων, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του Φριντέτ.

Ο ύψους 2,01 μ. φόργουορντ μετρά 609 ματς στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη -όσον αφορά την κανονική περίοδο- με 7 πόντους κατά μέσο όρο, 3,2 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ. Το βασικό του «όπλο» είναι το σουτ, καθώς έχει ποσοστό 34% στα τρίποντα και 48% στο σύνολο εντός παιδιάς.

Ο Τζόνσον είχε επιλεγεί στο νούμερο «4» του ντραφτ του 2010 από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ενώ είχε αγωνιστεί επίσης σε Φοίνιξ Σανς, Λος Άντζελες Λέικερς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Νιού Πέλικανς και Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, που ήταν και η τελευταία του ομάδα στο ΝΒΑ.