Έξω από τη Θύρα 3 καλούν τους φίλους της ομάδας οι δύο μεγάλοι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών Super 3 και Ιερολοχίτες με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν…

Συνεχείς οι εξελίξεις στον Άρη… Το απόγευμα της Δευτέρας οι δύο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών της ομάδας εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία καλούν όλους τους φίλους των «κίτρινων» έξω από τη Θύρα 3.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή την στιγμή βρίσκονται έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» αρκετοί οπαδοί της ομάδας, και ζητούν την παραίτηση των μελών της Κοινωνίας Μελών Άρη που έχουν απομείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ.

Μάλιστα, στην συμπρωτεύουσα είναι έντονη η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες και φέρνει τον Λάμπρο Σκόρδα να βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στα κοινά της ομάδας.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, λέγεται ότι ο Σκόρδας έχει εξασφαλίσει τη στήριξη των οργανωμένων οπαδών του Άρη για να αναλάβει αυτός την ηγεσία της ομάδας με στόχο την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Τα τελευταία τραγικά και ντροπιαστικά γεγονότα,που εκτυλίσσονται στην αγαπημένη μας ομάδα, με αποκορύφωμα το Σαββατιάτικο παιχνίδι-παρωδία με τον Πανθρακικό δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια.

Καλούμε όλο το Λαό του ΑΡΗ σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στο κλειστό κάτω από την ΘΥΡΑ 3, για να ληφθούν κρίσιμες και καθοριστικές αποφάσεις για την ύπαρξη και το μέλλον του αγαπημένου μας συλλόγου. Η παρουσία όλων κρίνεται αναγκαία και επιτακτική».

Πηγή: Sport-fm.gr