Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τις εκδηλώσεις των εορτασμών για τα 15 χρόνια από την κατάκτηση του Euro 2004 από την εθνική Ελλάδας, Ότο Ρεχάγκελ και Φερνάντο Σάντος μοιράστηκαν την ίδια σκηνή. Οι Legends 2004 θα αντιμετωπίσουν αύριο το βράδυ την Πορτογαλία 2004, στο γήπεδο της Ριζούπολης, σε ένα ματς όπου θα αναβιώσει τον επικό τελικό στη Λισαβόνα.

Οι δύο πρωταθλητές Ευρώπης, ο ένας με τη «γαλανόλευκη» και ο άλλος με την Πορτογαλία, βρέθηκαν μαζί στη σκηνή, στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση.

Ο Ότο Ρεχάγκελ -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Ελλάδα μετά από ένα χρόνο, για την οποία είπε: «Έρχομαι πάντα με χαρά στην Ελλάδα, όπου βλέπω πολλούς φίλους και γνωστούς. Βλέπω και τους ποδοσφαιριστές από την ομάδα του 2004 και μαζί θέλουμε να χαρούμε την αυριανή ημέρα και να θυμηθούμε παλιές καλές στιγμές».

Για τη διαφορά της κουλτούρας του με τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά τα κοινά που τον ενώνουν μαζί του, απάντησε: «Πράγματι έχουμε διαφορετική κουλτούρα με τον Φερνάντο Σάντος, αλλά μας ενώνει η εθνική Ελλάδας. Έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Euro 2004. Μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις στην εκδήλωση, να μιλήσουμε για την Εθνική, να θυμηθούμε παλιές μεγάλες στιγμές και ελπίζω να γίνει ξανά στο μέλλον. Περάσαμε πολύ καλά και ελπίζω να το χάρηκε και ο κόσμος που μας παρακολούθησε».

Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στην Πορτογαλία, αύριο στο γήπεδο της Ριζούπολης, σχολίασε: «Μπορώ να σας πω ότι καταστρώνουμε τα πλάνα μας με τον Γιάννη Τοπαλίδη. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα για την ενδεκάδα, θέλουμε να δούμε την κατάσταση όλων των παικτών και να μιλήσουμε μαζί τους. Και όπως κάναμε πάντα τα προηγούμενα χρόνια, θα ανακοινώσουμε τις επιλογές μας πριν από το ματς (γέλια). Το μήνυμα είναι σημαντικό, γιατί αυτό το παιχνίδι θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό και θέλω όλους τους Έλληνες να στηρίξουν την προσπάθεια και να έρθουν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν ένα πολύ όμορφο γεγονός».