Η υπόθεση Όγκνιεν Βράνιες δεν είχε κλείσει ποτέ για την ΑΕΚ. Πως θα γινόταν κάτι τέτοιο άλλωστε από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο δείπνο που είχε παραθέσει στους δημοσιογράφους υπογράμμισε ότι για… πάρτη του Βόσνιου στόπερ θα έφερνε στα Σπάτα ψυχολόγους και ειδικούς για να τον διαχειρίζονται και να είναι όπως πρέπει στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με τους Βέλγους η υπόθεση Βράνιες και ΑΕΚ όχι μόνο επέστρεψε στο προσκήνιο αλλά είναι πλέον και τελειωμένη. Κάτι πάντως (σ.σ.: ότι είναι τελειωμένη) δεν επιβεβαιώνει η Ένωση και οι άνθρωποι που χειρίζονται την υπόθεση οι οποίοι κάνουν λόγο για «θετική κατάσταση» και έως εκεί. Είναι προφανώς αρκετό αυτό για να καταλάβει κανείς ότι υπάρχει και πάλι σοβαρά θέμα επιστροφής του Βόσνιου αμυντικού.

Μάλιστα αν πιστέψουμε τους Βέλγους (θα υπάρχουν αύριο και σχετικά δημοσιεύματα) το deal της Ένωσης αφορά κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ενώ από την Αντερλεχτ κάνουν λόγο για δανεισμό. Σε ότι αφορά τον Μιγκέλ Καρντόσο προφανώς και έχοντας διαθέσιμες τις υπόλοιπες επιλογές για το στόπερ, αναθεώρησε για τον Βράνιες και έδωσε τη συγκατάθεσή του, δεν εξηγείται διαφορετικά ότι υποτίθεται πως τον είχε κόψει!

Πηγή: gazzetta.gr