Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «κίτρινων», Φαμπιάνο Λίμα, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΡΗΣ FM 92,8» μίλησε αρχικά για τις πρώτες του ημέρες στην οικογένεια του Άρη και για το αν έχει μπει στο κλίμα και στη φιλοσοφία της ομάδας:

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος σχετικά με το ρόστερ και τον προπονητή μας. Βρήκα πολύ καλύτερα τα πράγματα από ό,τι περίμενα.

Οι ποδοσφαιριστές είναι όλοι πολύ καλοί και ποιοτικοί, κάτι που σίγουρα αποτελεί και ένα επιπλέον κίνητρο για να κερδίσεις μια θέση στην 11άδα. Αυτό βοηθάει επίσης την ομάδα αλλά και τον ανταγωνισμό, προκειμένου να γινόμαστε κι εμείς καλύτεροι.

Οι συμπατριώτες μου, Νέτο, Ρονάλντο, Μίσελ, με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι όμορφο να έχεις κοντά σου ανθρώπους από την πατρίδα σου. Με βοηθούν πολύ, ενώ βέβαια πολλοί συμπαίκτες μου μιλούν ισπανικά, επομένως μπορώ να καταλαβαίνω και να κατανοώ πιο εύκολα τα πράγματα».

Ερωτηθείς για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, ο 26χρονος επιθετικός δήλωσε:

«Μου αρέσει να βρίσκομαι μέσα στις φάσεις, μέσα στην περιοχή, αλλά όχι να κρατάω πολύ την μπάλα. Θέλω γρήγορες κινήσεις και να βρίσκομαι σε όλους τους χώρους της επίθεσης. Δουλεύω σκληρά, ώστε να ξεκινήσω να αγωνίζομαι με τη φανέλα της ομάδας».

Τέλος, σχετικά με την ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης» που έζησε από κοντά στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Φαμπιάνο Λίμα υπογράμμισε:

«Ήταν αναμφίβολα ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, τόσο λόγω της ατμόσφαιρας, όσο και λόγω του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας. Ήταν μια φοβερή βραδιά, ένα γρήγορο και εντυπωσιακό παιχνίδι από την ομάδα μου».
Τα εισιτήρια με Εργοτέλη.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 18:15 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι τιμές των εισιτηρίων για τις θύρες 1, 3 και 4 είναι 15 ευρώ, για τις θύρες 2, 5, 6 κοστίζουν 25 ευρώ, για τη θύρα 9 κοστίζουν 35 ευρώ και για τη θύρα 7 η τιμή τους είναι 50 ευρώ.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από το ARIS MEGASTORE-MOBILE από τις 9:00 ως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 9:00 ως τις 15:00.

Πηγή: gazzetta.gr