Τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα φορά από την επόμενη σεζόν ο Λούκα Γιόβιτς. Ο ισπανικός σύλλογος τα βρήκε σε όλα με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, για να αποκτήσει τον Σέρβο φορ επιθετικό έναντι 65-70 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025, για κάθε χρόνο του οποίου θα λαμβάνει 10 εκατ. ευρώ, αν και δεν δόθηκαν λεπτομέρειες με επίσημο τρόπο για το deal.

Οι επαφές έχουν ολοκληρωθεί και όπως είχε επισημάνει με σημερινό της δημοσίευμα η «Marca», ο σύλλογος θα παρουσιάσει τον 21χρονο στράικερ την επόμενη εβδομάδα. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται η τρίτη μεταγραφή των «μερένχες», μετά από αυτή τους Μιλιτάο και Εντέν Αζάρ, με τον Βέλγο να παίρνει σειρά στο να ανακοινωθεί και επίσημα.

Ο Γιόβιτς πηγαίνει «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Καρίμ Μπενζεμά στην επιθετική γραμμή της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν, έχοντας ως απολογισμό στη γερμανική ομάδα 27 γκολ, 10 εκ των οποίων στο Europa League. Από το ποσό αυτό που πλήρωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, ένα ποσοστό θα πάει και στην Μπενφίκα, η οποία διατήρησε δικαίωμα στη μεταπώληση του παίκτη.

Ο ισπανικός σύλλογος βλέπει στο πρόσωπο του ύψους 1,81 επιθετικού τον άνθρωπο που θα της δώσει το «εύκολο» γκολ και είναι ενδεικτικό πως στην ανακοίνωσή της τον χαρακτήρισε ως «έναν από πους παίκτες που έκαναν την μεγαλύτερη αίσθηση σε όλη την Ευρώπη πέρυσι».