Παναθηναϊκός σε Κώστα Μπακογιάννη: Περιμένουμε τον σεβασμό που δεν επέδειξαν οι προηγούμενοι

«Τα 111 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, παρακαταθήκη στην πολιτιστική/αθλητική κληρονομιά της Αθήνας»


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
11:58
04/06/2019
Παναθηναϊκός σε Κώστα Μπακογιάννη: Περιμένουμε τον σεβασμό που δεν επέδειξαν οι προηγούμενοι
3
loading

Ανακοίνωση με αποδέκτη τη νέα Αρχή του δήμου Αθηναίων και «καρφιά» για τις προηγούμενες εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ο οποίος αφού πρώτα συνεχάρη τον Κώστα Μπακογιάννη για την εκλογή του ως δήμαρχος, στην συνέχεια καλεί εκείνος και τους συνεργάτες του να επιδείξουν «τον σεβασμό που αρμόζει» όσον αφορά τα θέματα του συλλόγου, με πιο... καυτό αυτήν τη στιγμή τη δημιουργία ποδοσφαιρικού και μπασκετικού γηπέδου στην περιοχή του Βοτανικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου αναφέρει: 

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος θέλει να συγχαρεί το νέο Δήμαρχο Αθηνών, κ. Κώστα Μπακογιάννη και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Ελλάδας και ο μεγαλύτερος πρεσβευτής της πόλης των Αθηνών περιμένει από την νέα Δημοτική αρχή τον σεβασμό που του αρμόζει και δεν επέδειξαν τα δημοτικά συμβούλια των τελευταίων ετών και θεωρεί δεδομένο ότι μέσα από αγαστή συνεργασία θα προκύψουν οφέλη για τη νέα γενιά των Αθηναίων και τον αθλητισμό της πόλης.

Τα 111 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου αποτελούν παρακαταθήκη στην πολιτιστική και αθλητική κληρονομιά της Αθήνας και τα εκατομμύρια φίλων του συλλόγου μαζί με την Διοίκηση του Π.Α.Ο συνθέτουν τους θεματοφύλακες για το παρόν και το μέλλον τόσο της Πόλης όσο και του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Λέλα

    ποιοί επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου ,τα σώβρακα και οι φανέλες(Τζίμης Πανούσης)

  2. avatar Mplaky

    ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΗ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΠΡΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΕΜΠΑΙΝΕ Η ΥΔΡΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΡΕΧΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;;;;;;;;

  3. avatar Ο δίκαιος Αριστείδης

    Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει