Ούτε στην κερκίδα ο Γιαννακόπουλος

Δίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τον πρόεδρο του «τριφυλλιού»


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
21:12
21/02/2013
Ούτε στην κερκίδα ο Γιαννακόπουλος
1
loading

Με διορθωτική ανακοίνωση, ο αθλητικός δικαστής διευκρινίζει πως η τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αφορά απαγόρευση εισόδου γενικά στα γήπεδα κι όχι μόνο στους αγωνιστικούς χώρους!

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο αθλητικός δικαστής επέβαλλε στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τους επόμενους δύο μήνες, δυσφήμιση αθλήματος.

Κάτι που σήμαινε πως θα μπορούσε να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα, μόνο από την κερκίδα.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά ο αθλητικός δικαστής εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει πως ο διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού δεν θα έχει το δικαίωμα να μπει καν σε κάποιο αγώνα για το ίδιο διάστημα!

Αναλυτικά, η διορθωτική ανακοίνωση του αθλητικού δικαστή:

1)Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για δυσφήμιση του αθλήματος από τον Πρόεδρο της, κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόστιμο 5.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 4-2-2013 και

2) Επιβάλλεται στον Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο, για δυσφήμιση του αθλήματος απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για 2 μήνες από την έκδοση και ανακοίνωση της παρούσας απόφασης, για τον ως άνω αγώνα.

Πηγή: Sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

    ΚΑΙ ΑΠΛΟ FACE CONTROL ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΟΒΟΤΑΝ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει