Στη Θεσσαλονίκη παραμένει ο Φερνάντο Βαρέλα και ως τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να απαντήσει στη νέα πρόταση, που του έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει με τη νέα πρόταση που κατέθεσε στο Φερνάντο Βαρέλα ότι θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του. Μετά το «ναυάγιο» του Μαρτίου, όπου οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία, αλλά αυτή χάλασε λόγω των απαιτήσεων του μάνατζερ, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν την κίνησή τους και πλέον το μπαλάκι έχει περάσει στην πλευρά του Αφρικανού αμυντικού.

Η πρόταση των Νταμπλούχων Ελλάδας για τριετές συμβόλαιο ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως, υπάρχουν μπόνους με τα οποία μπορεί να φτάσει στο top-5 των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών του ρόστερ, αλλά Βαρέλα ως ελεύθερος, πλέον, θα σταθμίσει τις επιλογές και θα απαντήσει.

Μέχρι τώρα στα χέρια του μάνατζέρ του πέραν του ΠΑΟΚ υπάρχουν προτάσεις εκτός Ευρώπης, από την Κίνα, το MLS και τα Εμιράτα, ωστόσο η προτεραιότητα του 31χρονου ποδοσφαιριστή φαντάζει να είναι και για οικογενειακούς λόγους η Ελλάδα, όπου παραμένει παρά το φινάλε της σεζόν, λόγω υποχρεώσεων των παιδιών του στο σχολείο.

Πηγή: gazzetta.gr