Ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους δώσει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στον επαναληπτικό που θα γίνει στο Καραϊσκάκη, είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με την Λεβάντε στην Ισπανία, σύμφωνα με τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο αργεντινός μέσος των «ερυθρολεύκων» επισήμανε τις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι αλλά εξέφρασε και την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδα του.

«Το παιχνίδι με την Λεβάντε θα είναι δύσκολο και δεν μπορούμε να προβλέψουμε τίποτα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πολύ καλά προετοιμασμένοι. Η Λεβάντε είναι μία καλή ομάδα και θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα τώρα ώστε να πάρουμε την πρόκριση στο Καραϊσκάκη», είπε αρχικά ο Ιμπαγάσα

Όσο για τον Μίτσελ και την άφιξή του στον Ολυμπιακό αλλά και τις δυνατότητες των «ερυθρόλευκων», τόνισε: «Πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα. Έχουμε έναν πολύ καλό νέο προπονητή και δουλεύουμε πολύ καλά. Θέλουμε να συνεχίσουμε στην διοργάνωση αλλά απέναντί μας έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, την αποκάλυψη της περσινής σεζόν στην Ισπανία.

Τέλος, ερωτηθείς για τους οπαδούς του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο Λεβάντε για το ματς, είπε: «Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε που θα ναι δίπλα μας. Θα προσπαθήσουμε για αυτούς για να ανταποδώσουμε…».

Πηγή: Sport-fm.gr