Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος επιστράτευσε την προσωπικότητά του και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κούραση του Στέφανου Τσιτσιπά στη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί του Ράφα Ναδάλ, έφτασε στην κορυφή του Madrid Open, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 σετ.

Στη συνέντευξη που ακολούθησε το ματς, ο Σέρβος τενίστας χαρακτήρισε ως ένα αστέρι με λαμπρό μέλλον τον Έλληνα αθλητή, τον οποίον μάλιστα ευχαρίστησε και στα ελληνικά. Ο «Νόλε» ξεκίνησε την αναφορά του στα ισπανικά, για να ικανοποιήσει και το κοινό που τον αποθέωνε και στη συνέχεια το γύρισε στα αγγλικά, όπου είπε στον 20χρονο αντίπαλό του: «Είμαι μάρτυρας του μεγαλείου σου».

Στη συνέχεια ο Τζόκοβιτς είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Στέφανο για τα λόγια του τόσο για μένα όσο και για την ομάδα μου. Να του πω ότι είναι ένα νέο αστέρι στο τένις με λαμπρό μέλλον. Θέλω να πω, επίσης, για την προσωπικότητα του και εκτός κορτ, η οποία οφείλεται και στην οικογένειά του. Και το ξέρω αυτό γιατί σε ξέρω από αρκετά μικρή ηλικία, από τότε που ήσουν πιο μικρός. Τώρα είσαι μεγαλύτερος και δυνατότερος από μένα».

Ο Σέρβος τενίστας τελείωσε την αναφορά του προς τον Τσιτσιπά, λέγοντας στα ελληνικά: «Σε ευχαριστώ φίλε».

Δείτε τη σκηνή: