Δίκαιο πρωταθλητή χαρακτήρισε ο Χρήστος Πανόπουλος τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και με τα καλύτερα λόγια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον οποίο χαρακτήρισε τοπ προπονητή και άνθρωπο.

«Για μένα ο Λουτσέσκου, με όση εμπειρία έχω από το ποδόσφαιρο, είναι μέσα στους τοπ προπονητές της Ευρώπης και αυτό θα φανεί όταν κάποια στιγμή φύγει από τον ΠΑΟΚ… Και το πιο σημαντικό είναι πως είναι τοπ άνθρωπος. Είναι ένας άνδρας με guts. Αυτό…», είπε αρχικά, μέσω της ΕΡΤ 3.

Ενώ για τον «δικέφαλο» του Βορρά και τον τίτλο του, σχολίασε: «Με βάση την πορεία που έκανε το δικαιούται. Τώρα αν έχει ευνοηθεί ή αδικηθεί σε άλλα παιχνίδια, όπως οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου, αυτό γίνεται, αλλά μέσα σε αυτήν την κατάσταση είναι δίκαια πρωταθλητής. Δεν έχασε κανέναν αγώνα και είναι σημαντικό να πηγαίνει ο τίτλος σε μια ομάδα της Βορείου Ελλάδος μετά από 30-35 χρόνια…».

Τέλος, σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη, επισήμανε πως «καιρός του είναι. Εφόσον έχει βάλει 60-70-100 εκατομμύρια… Αν δεν είναι σήμερα χαρούμενος ο Σαββίδης, ποιος θα είναι; Έχει κάνει πολλές επενδύσεις και πιάνουν τόπο».