Πρωταγωνιστής ενός θλιβερού επεισοδίου έγινε ο άσος της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, κατά τη διάρκεια του αγώνα ενάντια στη Σουόνσι, για το Λιγκ Καπ.

Με το 2-0 του πρώτου αγώνα, οι παίκτες της Τσέλσι έφτασαν στο ’80 μην έχοντας βρει δίχτυα. Με τα νεύρα τεντωμένα, πίεζαν για γκολ. Έτσι, όταν ένα ball boy βρέθηκε στο διάβα του Εντέν Αζάρ, δέχτηκε την κλωτσιά του παίκτη στα πλευρά!

Ο 17χρονος έπεσε πάνω στην μπάλα και την κράτησε, κάτι που κόστισε στην Τσέλσι, πολύτιμα δευτερόλεπτα. Στην προσπάθειά του να την πάρει, ο Βέλγος άσος κλότσησε το νεαρό στα πλευρά.

Οι διαιτητές είδαν τι συνέβη, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο Αζάρ να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα. Δεδομένου ότι και ο νεαρός είναι γιός του διευθυντή της Σουόνσι, πιθανότατα προσπαθούσε να προκαλέσει καθυστέρηση του παιχνδιού.

Το ball boy εξέτασαν γιατροί, χωρίς όμως να διαπιστώσουν κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

«Το αγόρι έβαλε όλο του το σώμα στη μπάλα και απλά προσπαθούσα να την κλωτσήσω και νομίζω ότι κλώτσησα τη μπάλα και όχι το αγόρι», δήλωσε ο παίκτης για να συμπληρώσει: «Το ball boy ήρθε στα αποδυτήρια και είχαμε μια μικρή κουβέντα. Ζήτησαν συγγνώμη, το ίδιο έκανε και το αγόρι και τελείωσε. Συγγνώμη».

Τελικά το ματς, έληξε 0-0, με η Τσέλσι να μένει εκτός της διοργάνωσης.

Δείτε βίντεο με το περιστατικό…