Φόρο τιμής στις 25 σπουδαιότερες ομάδες στην ιστορία του NBA απέδωσε με μια εντυπωσιακή του δημιουργία ο εικονογράφος Τίμοθι Γκούντμαν (Timothy Goodman). Δημιούργησε μια εντυπωσιακή τοιχογραφία, η οποία κοσμεί τα γραφεία μιας δημοφιλούς αθλητικής ιστοσελίδας στη Νέα Υόρκη.

Ο καλλιτέχνης είναι φανατικός θαυμαστής του αμερικανικού μπάσκετ και ξεδίπλωσε τις δημιουργικές του ικανότητες πάνω σε έναν μεγάλο τοίχο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία του Bleacher Report. Εκεί παρουσιάζονται οι επωνυμίες και τα λογότυπα κάποιων από τις πιο φημισμένες ομάδες του NBA, από τη δεκαετία του 1960 μέχρι σήμερα.

Το εντυπωσιακό με τον Γκούντμπαν είναι ότι ολοκλήρωσε την τοιχογραφία σε κάτι παραπάνω από 21 ώρες. Σε πρώτη φάση δούλεψε με κιμωλία, στη συνέχεια πέρασε λευκό μάρκερ πάνω στην κιμωλία. Το ύφος του έργου είναι το τυπικό του Γκούντμαν: κείμενο και γραφιστική. Είναι ένας συγκινητικός φόρος τιμής στην κουλτούρα του NBA, καθώς από τα αριστερά προς τα δεξιά, «παρελαύνουν» ομάδες-θρύλοι, όπως οι Μπόστον Σέλτικς της δεκαετίας του 1960 μέχρι τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς του 2018.

Το λευκό χρώμα πάνω σε μαύρο φόντο δίνει ένα εντυπωσιακό, απλό, μονοχρωματικό εφέ. Φωτίζεται, όμως, με φώτα διαφόρων χρωμάτων, δίνοντας μια άλλη διάσταση στο εντυπωσιακό έργο.

Δείτε το βίντεο που «ανέβασε» ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram: